Μαρία Ιωαννίδου: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς»

18:16 - 02/10/2021

Στην κάμερα του «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου το απόγευμα του Σαββάτου στο OPEN. Η γνωστή ηθοποιός και […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό MeToo

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Μαρία Ιωαννίδου «ξαναχτυπά»: Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς

«Το ταλέντο για εμένα πάει πρώτα»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Ιωαννίδου – «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς – Το ταλέντο πάει πρώτο»

«Μια συνάδελφος είπε κάτι για τα δεδομένα, τα metoo και τα λοιπά και έπεσαν να την φάνε. Ντροπή, ρε παιδιά! Είναι η άποψη της, δικαίωμα της»

Διαβάστε το στο in.gr

Σάλος με την Μαρία Ιωαννίδου: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς»

Η Μαρία Ιωαννίδου, σχολιάζοντας το ελληνικό #metoo, ανέφερε πως κατά την άποψή της αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός δεν έχει σημασία αν είναι φονιάς.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ξαναχτυπά η Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς, έπεσαν να τη φάνε τη συνάδελφο»

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε πως «ποτέ μου δεν ζήτησα δουλειά, κάθε φορά είχα 15 προτάσεις! Έχουν αλλάξει όμως όλα και έχει συμβεί μια κωλοτούμπα. Με ζήτησαν στη Φάρμα… Εντάξει, δεν μου πήγε πολύ και δεν μου έκατσε. Από κει και έπειτα έπρεπε ο ΑΝΤ1 να με εκμεταλλευτεί κάπως». «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Mαρία Ιωαννίδου: Προκαλεί και πάλι με τις δηλώσεις της – «Άν είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς…»

Προκλητική εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά η Μαρία Ιωαννίδου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της To άρθρο Mαρία Ιωαννίδου: Προκαλεί και πάλι με τις δηλώσεις της – «Άν είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Προκλητική δήλωση από τη Μαρία Ιωαννίδου: Αμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς...

Μιλώντας για το ελληνικό #metoo, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε πως κατά την άποψή της αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός δεν έχει σημασία αν είναι φονιάς.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αδιανόητη δήλωση: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς – Το ταλέντο πάει πρώτο»

Σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν προχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Το άρθρο Αδιανόητη δήλωση: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς – Το ταλέντο πάει πρώτο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μ.Ιωαννίδου: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς»

Η Μαρία Ιωαννίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #metoo, καθώς και τις πολυσυζητημένες πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε πως «ποτέ μου δεν ζήτησα δουλειά, κάθε φορά είχα 15 προτάσεις! Έχουν αλλάξει όμως όλα και έχει συμβεί μια κωλοτούμπα. Με ζήτησαν στη Φάρμα… Εντάξει, δεν μου πήγε πολύ και δεν μου έκατσε. Από κει και έπειτα έπρεπε ο ΑΝΤ1 να με εκμεταλλευτεί κάπως». «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς… Το ταλέντο για μένα πάει πρώτα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια στην εκπομπή της Νικο

Διαβάστε το στο pronews.gr

“Μια συνάδελφος είπε κάτι για τα δεδομένα, τα metoo και τα λοιπά και έπεσαν να την φάνε. Ντροπή, ρε παιδιά! Είναι η άποψη της, δικαίωμα της” τόνισε η Μαρία Ιωαννίδου. Στην κάμερα του «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου το απόγευμα του Σαββάτου στο OPEN. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρία Ιωαννίδου – Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς.

Σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν προχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια -μεταξύ άλλων-... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ιωαννίδου – Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς.

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωαννίδου: «Άν είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς…»

Προκαλεί με τις δηλώσεις της ξανά

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ξαναχτυπά η Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη – «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς… Το ταλέντο για μένα πάει πρώτα»

Προκλητική για άλλη μια φορά

Διαβάστε το στο to10.gr

"Μια συνάδελφος είπε κάτι για τα δεδομένα, τα metoo και τα λοιπά και έπεσαν να την φάνε. Ντροπή, ρε παιδιά! Είναι η άποψη της, δικαίωμα της" τόνισε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

«Ξαναχτυπά» η Μαρία Ιωαννίδου: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς»

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε δηλώσεις που πιθανόν θα σχολιαστούν έντονα. «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς. Το ταλέντο για εμένα πάει πρώτα», υποστήριξε, παραχωρώντας χθες συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τόνισε: «Μία συνάδελφος είπε κάτι για τα δεδομένα, τα […] The post «Ξαναχτυπά» η Μαρία Ιωαννίδου: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»