Κώστας Τσουρός: «Είναι ανακρίβεια ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου»

16:50 - 02/10/2021

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα. Ο δημοσιογράφος και […] The post Κώστας Τσουρός: «Είναι ανακρίβεια ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Τσουρός: «Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου»

Ο Μαρίνος Βυθούλκας συνάντησε τον Κώστα Τσουρό και ο Κώστας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα. Για το εργασιακό μπούλινγκ και το χαστούκι που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια στη δουλειά, για τις απογοητεύσεις που έχει γευτεί από πρόσωπα από το χώρο όπως επίσης αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει τρεις φορές να συνεργαστεί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κώστας Τσουρός: Είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ότι χτύπησα συνάδελφό μου

Δημοσιεύθηκε: 2 Οκτωβρίου 2021 18:00 Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα». Ο δημοσιογράφος του MEGA αναφέρθηκε, μέσα σε όλα,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Τσουρός: Είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ότι χτύπησα συνάδελφό μου

Διαβάστε το στο spoilers

Τσουρός: «Είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ότι χτύπησα συνάδελφο μου»

Τι απαντά για όσα τον κατηγόρησαν

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κώστας Τσουρός: «Είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ότι χτύπησα συνάδελφο μου»

Όσα είπε για το εργασιακό μπούλινγκ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε