Ξεσπά μητέρα μαθήτριας από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας»

16:32 - 02/10/2021

Ηχυρό μήνυμα στέλνει η μητέρα της μαθήτριας από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές της μέσα στο σχολείο επειδή δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις της. «Επειδή δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Παύλος Φύσσας θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες» ξεσπά στην τηλεοπτική κάμερα η μητέρα. «Το παιδί εξέφρασε την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που δέχθηκε επίθεση

«Το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στο χώρο του σχολείου με αποτέλεσμα να στιγματιστεί και να δεχθεί επίθεση από συμμαθητές της που συμμετείχαν στα επεισόδια», τόνισε.Συγκλονίζει η μητέρα μας μαθήτριας, η οποία καταγγέλλει ότι [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”