Απόστολος Γκλέτσος: «Δε θα μπορούσα να έχω σχέση με τα ναρκωτικά, λόγω του προβλήματος υγείας
12:00 - 02/10/2021
Από το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη σύλληψη ενός αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και πέντε ιδιωτών
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Δε θα μπορούσα να έχω σχέση με τα ναρκωτικά, λόγω του προβλήματος υγείας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος για κύκλωμα κοκαΐνης: Δε θα μπορούσα να έχω σχέση με ναρκωτικά, λόγω προβλήματος υγείας
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος για την εμπλοκή του ονόματός του στην δικογραφία του κυκλώματος κοκαΐνης. Ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απόστολος Γκλέτσος για κύκλωμα κοκαΐνης: Δε θα μπορούσα να έχω σχέση με ναρκωτικά, λόγω προβλήματος υγείας
Διαβάστε το στο spoilersΑπόστολος Γκλέτσος: «Δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με ναρκωτικά λόγω του προβλήματος υγείας μου»
Αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση σύλληψης 47χρονου αξιωματικού του Λιμενικού ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός Απόστολος Γκλέτσος. Από το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη σύλληψη ενός αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και πέντε ιδιωτών που κατηγορούνται για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, έγινε γνωστό πως στη δικογραφία της υπόθεσης φέρεται να υπάρχει το όνομα […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με ναρκωτικά λόγω του προβλήματος υγείας μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr