Με κορωνοϊό η Εβελίνα Νικόλιζα - Ήταν πλήρως εμβολιασμένη! (βίντεο)
23:32 - 01/10/2021
Όλο και πληθαίνουν οι περιπτώσεις πλήρως εμβολιασμένων που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό...
Η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα και συνεργάτιδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!», έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι θετική στον ιό και ευτυχώς δεν έχει έντονα συμπτώματα.
«Ρε παιδιά, τι κάνετε, πώς είστε; Μου έχετε λείψει, αλλά υπάρχει ένας σοβαρός λόγος που έγινε αυτό και εξαφανίστηκα λίγο. Παρόλο που και στο “Καλύτερα δε γίνεται!” και στο “Just Τhe Τwo Οf Us” τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας -αυτά που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ-, δυστυχώς κάπου εγώ άρπαξα τον Covid. Με βλέπετε λίγο να έχω αναθαρρήσει, γιατί βγήκα θετική τη Δευτέρα. Oπότε, από τότε έχουν κάνει τεσ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετική στον κορωνοϊό η Ελένη Δήμου- Αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τι έγραψε σε ανάρτησή της η τραγουδίστρια Θετική στον κορωνοϊό είναι η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, [...]
The post Θετική στον κορωνοϊό η Ελένη Δήμου- Αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο