Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει»

13:32 - 01/10/2021

Για τις υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ρωτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος […] The post Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν έχω σχέση με κανένα κύκλωμα κοκαΐνης

Ο Απόστολος Γκλέτσος με δηλώσεις του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα κοκαΐνης, για το οποίο η αστυνομία προχώρησε την Παρασκευή (1/10) σε έξι συλλήψεις. Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα, αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και 5 ιδιώτες, για – κατά περίπτωση – παράβαση... The post Απόστολος Γκλέτσος: Δεν έχω σχέση με κανένα κύκλωμα κοκαΐνης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Αρνείται κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα κοκαΐνης

Απόστολος Γκλέτσος: Το όνομα του πρώην Δημάρχου Στυλίδας έχει εμπλακεί στην υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης που ήρθε στην επιφάνεια με τη σύλληψη του λιμενικού.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ο Απόστολος Γκλέτσος και το κύκλωμα κοκαΐνης…

Το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου έχει εμπλακεί στην υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης που ήρθε στην επιφάνεια με τη σύλληψη του λιμενικού. Ο ίδιος αρνείται κάθε συμμετοχή

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Μάρκο Σεφερλή: «Με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό που άκουσα»

Ράνια Ιωαννίδου: Θλίψη στην κηδεία της ηθοποιού

Ναταλία Γερμανού: Εξιτήριο για την παρουσιάστρια μετά το έκτακτο χειρουργείο

Η Δανάη Μπάρκα μαθαίνει… pole dancing

Δημήτρης Οικονόμου: «Ήταν όνειρό μου η ψυχαγωγία πριν πολλά χρόνια, αλλά δεν έκατσε»

Grand Hotel: Η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της είχε και δεύτερο παιδί