Μπαρτσελόνα: Θέλει να κάνει το “μπαμ” με τον Πίρλο

10:44 - 01/10/2021

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μπαρτσελόνα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Ρόναλντ Κούμαν και τον Αντρέα Πίρλο ως πιθανό αντικαταστάτη του. The post Μπαρτσελόνα: Θέλει να κάνει το “μπαμ” με τον Πίρλο appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαρτσελόνα – Κερδίζει έδαφος ο Πίρλο

Μεγάλο φαβορί για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι πλέον ο Αντρέα Πίρλο

Διαβάστε το στο in.gr

Μεγάλο φαβορί για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι πλέον ο Αντρέα Πίρλο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μπαρτσελόνα: Ετοιμάζεται η απόλυση του Κουμάν μετά το ντέρμπι με την Ατλέτικο

Μία ανάσα από την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ρόναλντ Κούμαν. Η αγωνιστική εικόνα των «μπλαουγκράνα» είναι αποκαρδιωτική με γκέλες στο πρωτάθλημα και με το απόλυτο μηδέν σε βαθμούς και γκολ στο Champions League, με τον Ολλανδό να αναμένεται να απολυθεί μετά το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. «Η σχέση μου με τον Λαπόρτα;,Δεν θα απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Κούμαν και πρόσθεσε για το μέλλον του: «Κανείς από τον σύλλογο δεν με έχει ενημερώσει, επίσημα ή ανεπίσημα, ότι απολύομαι. Ξέρω ότι ο πρόεδρος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο, αλλά δεν τον είδα και φυσικά δεν συναντηθήκαμε. Έχω αυτιά και ακούω, έχω μάτια και βλέπω,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μεγάλο φαβορί για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι πλέον ο Αντρέα Πίρλο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων