Τηγανητά μήλα με κανέλα

10:10 - 01/10/2021

Υλικά 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο, σε κύβους 6 μέτρια ξεφλουδισμένα κόκκινα μήλα, κομμένα σε φέτες 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη, χωρισμένη 3/4 κ. γλ. κανέλα Παγωτό βανίλια, προαιρετικά Εκτέλεση Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέστε τα μήλα και 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη και ανακατέψτε καλά. Σκεπάστε και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε την κανέλα και την υπόλοιπη ζάχαρη. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 5- 10 λεπτά ακόμη. Εάν θέλετε σερβίρετε με παγωτό βανίλια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σειρήνες στο κεντρικό Ισραήλ μετά την εκτόξευση πυραύλου από την Υεμένη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/12/2024

«Προκαλεί φόβο ο Γκέιμπριελ, πιο αθλητικός από Λεσόρ – Αλλάζει ο Γιουρτσεβέν»

ΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο

Μaster Chef: Επικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν: Γιατί όλοι κατηγορούν τους παρουσιαστές ότι «εκείνοι φταίνε»

Έκλεισε νέα μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό – Διπλή επένδυση Μαρινάκη