Γιάννης Καλλιάνος: «Έχω δώσει στο μωρό μου το παρατσούκλι Σταμάτης Γονίδης»

14:52 - 30/09/2021

Ο μετεωρολόγος του MEGA και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος μίλησε μαζί με τη σύζυγο του, Χάρις Δαμιανού στην εκπομπή […] The post Γιάννης Καλλιάνος: «Έχω δώσει στο μωρό μου το παρατσούκλι Σταμάτης Γονίδης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Καλλιάνος: Έχω δώσει στο μωρό μου το παρατσούκλι «Σταμάτης Γονίδης» (Βίντεο)

«Όλα κυλούν πολύ όμορφα αν εξαιρέσεις τη φοβερή αϋπνία που βιώνουμε», δήλωσε ο Γιάννης Καλλίμαχος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Καλλιάνος: Έχει δώσει στο μωρό του το παρατσούκλι… Σταμάτης Γονίδης

Στη νέα του καθημερινότητα μετά τη γέννηση του γιου του τον περασμένο Αύγουστο μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, εξηγώντας παράλληλα γιατί έδωσε στο μωρό του το παρατσούκλι… Σταμάτης Γονίδης. «Όλα κυλούν πολύ όμορφα αν εξαιρέσεις τη φοβερή αϋπνία που βιώνουμε», δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA. «Σιγά αρχίζω και δένομαι συναισθηματικά με το παιδί. Δε θυμάμαι πώς ήμουν πριν κι ας έχουν περάσει μόνο 49 μέρες», πρόσθεσε ο «γαλάζιος» βουλευτής. «Θέλω να κάνω μπάνιο το μωρό εγώ για να είναι στα σίγουρα στα χέρια μου», είπε με τρυφερότητα ο γνωστός μετεωρολόγος, καθώς τόσο αυτός όσο και η σύζυγος του θέλουν να φροντίζουν το παιδί. «Του έχω δώσει παρατσούκλι, τον έχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Καλλιάνος: «Έχω δώσει στο μωρό μου το παρατσούκλι “Σταμάτης Γονίδης”»

Ο μετεωρολόγος του MEGA και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος μίλησε μαζί με τη σύζυγο του, Χάρις Δαμιανού στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή τους ο ερχομός του παιδιού τους, ενώ αποκάλυψε και το… ιδιαίτερο παρατσούκλι που του έχει δώσει. «Όλα κυλούν πολύ όμορφα αν εξαιρέσεις τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Καλλιάνος: Έχω δώσει στον μπέμπη το παρατσούκλι Σταμάτης Γονίδης

Ποιος είναι ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτό το υποκοριστικό

Διαβάστε το στο news.gr

Γιάννης Καλλιάνος: "Έχω δώσει στο μωρό μου το παρατσούκλι Σταμάτης Γονίδης"

Πώς... είχε αυτή την έμπνευση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε