Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έκανα πρόβα το νυφικό για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός»
10:40 - 30/09/2021
Την Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Πέμπτης. Το μελαχρινό μοντέλο […]
The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έκανα πρόβα το νυφικό για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έκανα πρόβα το νυφικό μου για να δω αν χωράει δίπλα μου ο σύντροφός μου»
Για τις ετοιμασίες του γάμου της που έρχεται σύντομα και τον σύντροφό της μίλησε το γνωστό μοντέλο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα τατουάζ για τον αγαπημένο μου
Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αποκαλύπτοντας ότι έκανε πρόβα νυφικού και την προβληματίζει η απόσταση που θα έχει με τον Δημήτρη, αφού το νυφικό θα έχει αρκετό όγκο.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔήμητρα Αλεξανδράκη – «Έκανα πρόβα νυφικού για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός»
Το νυφικό του... κοροναϊού θα φορέσει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον γάμο της με τον αγαπημένο της
Διαβάστε το στο in.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα τατουάζ για τον αγαπημένο μου
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα τατουάζ για τον αγαπημένο μου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλεξανδράκη: «Έκανα πρόβα το νυφικό για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός»
Tι αποκάλυψε για τον γάμο της η Κρητικιά
Διαβάστε το στο ekriti.gr