Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έκανα πρόβα το νυφικό για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός»

10:40 - 30/09/2021

Την Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Πέμπτης. Το μελαχρινό μοντέλο […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έκανα πρόβα το νυφικό για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έκανα πρόβα το νυφικό μου για να δω αν χωράει δίπλα μου ο σύντροφός μου»

Για τις ετοιμασίες του γάμου της που έρχεται σύντομα  και τον σύντροφό της μίλησε το γνωστό μοντέλο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα τατουάζ για τον αγαπημένο μου

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αποκαλύπτοντας ότι έκανε πρόβα νυφικού και την προβληματίζει η απόσταση που θα έχει με τον Δημήτρη, αφού το νυφικό θα έχει αρκετό όγκο.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Έκανα πρόβα νυφικού για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός»

Το νυφικό του... κοροναϊού θα φορέσει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον γάμο της με τον αγαπημένο της

Διαβάστε το στο in.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα τατουάζ για τον αγαπημένο μου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα τατουάζ για τον αγαπημένο μου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αλεξανδράκη: «Έκανα πρόβα το νυφικό για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός»

Tι αποκάλυψε για τον γάμο της η Κρητικιά

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Έκανα πρόβα το νυφικό για να δω αν χωράει δίπλα ο γαμπρός"

"Έκανα και τατουάζ για τον αγαπημένο μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»