Γιάννης Ζουγανέλης: Περιμένω το metoo να αντιδράσει – Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι;

21:24 - 29/09/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος δέχθηκε ερωτήσεις για το κίνημα metoo. Ο καλλιτέχνης τόνισε πως δεν έχει κάποιο περιστατικό στην πορεία του ενώ υπογράμμισε πως αναμένει το κίνημα να αντιδράσει για τα ριάλιτι που αγοραπωλούν τον έρωτα. «Όχι, δεν είχα κανένα περιστατικό. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον καλό και να με συγχωρείτε. Όταν καίγεται ένα σπίτι, εγώ νιώθω ότι καίγεται το δικό μου. Κάτι τέτοιο είπα και παραχαράχτηκε. Όχι, κανένα περιστατικό. Θα γίνει και στο σπίτι μου κάποια στιγμή, δεν το συζητάω, πρέπει να πάρουμε μέτρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. Για το κίνημα metoo, αλλά και τα ριάλιτι, ο Γιάννης Ζουγανέλης τόνισε: «Περιμένω

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: "Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι;"

"Να ερωτευτείς έναν τύπο που κάνει πως σε ερωτεύεται;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πού απαιτούνται αλυσίδες στους δρόμους της Αχαϊας και σε ποια σημεία είχαμε κατολισθήσεις

Οδηγός στο Λονδίνο έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζοδρόμιο – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά

Money Drop: Η ερώτηση που στοίχισε 150.000 ευρώ στην Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Δανάη Παππά

Το Newsbeast σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Άρχισε η Θεία Λειτουργία της Εορτής των Χριστουγέννων – Ζωντανή σύνδεση με τη Μητρόπολη Αθηνών