Αθανασιάδης: Ο Κουρτουά ήθελε τη φανέλα του μετά το έπος της Σερίφ στη Μαδρίτη

18:42 - 29/09/2021

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αποκάλυψε πως ο Τιμπό Κουρτουά του ζήτησε τη φανέλα του μετά το επικό 2-1 της Σερίφ Τιρασπόλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το βράδυ της Τρίτης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Champions League: Ο Κουρτουά ήθελε τη φανέλα του Αθανασιάδη μετά τον θρίαμβο της Σέριφ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αποκάλυψε πως ο Τιμπό Κουρτουά του ζήτησε τη φανέλα του μετά το επικό 2-1 της Σερίφ Τιρασπόλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το βράδυ της Τρίτης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αθανασιάδης: Ο Κουρτουά ζήτησε τη φανέλα μου

Ο γκολκίπερ της Σέριφ αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις, μετά το διπλό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Διαβάστε το στο aek365.com

Αθανασιάδης: «Ο Κουρτουά ζήτησε τη φανέλα μου – Στο σουτ του Μόντριτς σκέφτηκα την γυναίκα μου»

Για τα πρώτα του συναισθήματα μετά το ιστορικό βράδυ του ίδιου και της ομάδας του μίλησε ο Γιώργος Αθανασιάδης, στο Instagram Live που οργάνωσαν οι εκπρόσωποί του, Πασχάλης Τουντούρης και Μιχάλης Σηφάκης. Ο Έλληνας γκολκίπερ αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε μετά το ματς με τον Τιμπό Κουρτουά, που του ζήτησε τη φανέλα, ενώ περιέγραψε τις σκέψεις του […] Το άρθρο Αθανασιάδης: «Ο Κουρτουά ζήτησε τη φανέλα μου – Στο σουτ του Μόντριτς σκέφτηκα την γυναίκα μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ανησυχία για νεκρά ψάρια στη νότια Ελλάδα: Τι εξήγηση έδωσε ερευνητής του ΕΛΚΕΘΕ

Stoiximan Superleague: Τι είπε ο Γκαγκάτσης για τους ιδιοκτήτες του Big 5 (vid)

Γκαγκάτσης: «Ο Άρης μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Επικίνδυνη ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ινδία: Το τοξικό νέφος 60 φορές πάνω από το όριο του ΠΟΥ

Γκαγκάτσης για το ματς της Εθνικής με την Αγγλία: «Τα καθαρά έσοδα ήταν γύρω στα 900.000 ευρώ» (vid)

Το αναπάντεχο επάγγελμα που κάνει σήμερα ο σταρ των 90s, Πέτρος Θεοτοκάτος