Αθανασιάδης: Ο Κουρτουά ήθελε τη φανέλα του μετά το έπος της Σερίφ στη Μαδρίτη
18:42 - 29/09/2021
Ο Γιώργος Αθανασιάδης αποκάλυψε πως ο Τιμπό Κουρτουά του ζήτησε τη φανέλα του μετά το επικό 2-1 της Σερίφ Τιρασπόλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το βράδυ της Τρίτης.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Champions League: Ο Κουρτουά ήθελε τη φανέλα του Αθανασιάδη μετά τον θρίαμβο της Σέριφ
Ο Γιώργος Αθανασιάδης αποκάλυψε πως ο Τιμπό Κουρτουά του ζήτησε τη φανέλα του μετά το επικό 2-1 της Σερίφ Τιρασπόλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το βράδυ της Τρίτης
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑθανασιάδης: Ο Κουρτουά ζήτησε τη φανέλα μου
Ο γκολκίπερ της Σέριφ αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις, μετά το διπλό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»
Διαβάστε το στο aek365.comΑθανασιάδης: «Ο Κουρτουά ζήτησε τη φανέλα μου – Στο σουτ του Μόντριτς σκέφτηκα την γυναίκα μου»
Για τα πρώτα του συναισθήματα μετά το ιστορικό βράδυ του ίδιου και της ομάδας του μίλησε ο Γιώργος Αθανασιάδης, στο Instagram Live που οργάνωσαν οι εκπρόσωποί του, Πασχάλης Τουντούρης και Μιχάλης Σηφάκης. Ο Έλληνας γκολκίπερ αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε μετά το ματς με τον Τιμπό Κουρτουά, που του ζήτησε τη φανέλα, ενώ περιέγραψε τις σκέψεις του […]
Το άρθρο Αθανασιάδης: «Ο Κουρτουά ζήτησε τη φανέλα μου – Στο σουτ του Μόντριτς σκέφτηκα την γυναίκα μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr