Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας εισβάλει στο σπίτι της Μάρμως

15:22 - 29/09/2021

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Φένια δεν γνωρίζει την παροιμία «ο κουμπάρος… την κουμπάρα», ειδάλλως δεν θα πρότεινε στην Κατερίνα αυτό τον ρόλο! Κατερίνα και Παναγής βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια κουμπαριά, που φέρνει όλους σε δύσκολη θέση, εκτός από τη Φένια που δεν γνωρίζει το παρελθόν. Η κουμπαριά δεν είναι, όμως, το μόνο νέο από το πάρτι αρραβώνων. Η Αλίκη συστήνεται στη νεολαία του Πλατάνου ρίχνοντας μια μπουνιά στον Τζώρτζη, που τολμά να μιλά άσχημα στον Κανέλλο, τον οποίο ήδη θεωρεί αγόρι της! Την ίδια ώρα, ο Ηλίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλησιάσει ξανά τη Φιλιώ, αλλά ο δρόμος για την καρδιά της ε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά