Γιάννης Ζουγανέλης κατά The Bachelor: «Πρέπει το κίνημα metoo να αντιδράσει»

13:48 - 29/09/2021

Στο «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, που μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και […] The post Γιάννης Ζουγανέλης κατά The Bachelor: «Πρέπει το κίνημα metoo να αντιδράσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Ξεσπά για το Bachelor – «Περιμένω το κίνημα του metoo να αντιδράσει»

Στο «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας για το κίνημα metoo αλλά και το The Bachelor του ALPHA. «Όχι, δεν είχα κανένα περιστατικό. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον καλό και να με συγχωρείτε. Όταν καίγεται ένα σπίτι, εγώ νιώθω ότι καίγεται το δικό μου. Θα γίνει και... The post Γιάννης Ζουγανέλης: Ξεσπά για το Bachelor – «Περιμένω το κίνημα του metoo να αντιδράσει» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιάννης Ζουγανέλης κατά του «The Bachelor»: «Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία – Να αντιδράσει το #metoo» (Video)

«Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι;»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιάννης Ζουγανέλης κατά The Bachelor -Πρέπει το κίνημα metoo να αντιδράσει

Στο «Love it» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, που μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και το The Bachelor. «Όχι, δεν είχα κανένα περιστατικό. Αλλά... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Ζουγανέλης κατά The Bachelor -Πρέπει το κίνημα metoo να αντιδράσει

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»