Ρίκα Διαλυνά: Δραματικές στιγμές στο σπίτι της στην Κρήτη από τον σεισμό
09:14 - 29/09/2021
Δύσκολες στιγμές πέρασε η Ρίκα Διαλυνά τα τελευταία 24ωρα με όσα έζησε με τον σεισμό των
To άρθρο Ρίκα Διαλυνά: Δραματικές στιγμές στο σπίτι της στην Κρήτη από τον σεισμό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η «σούπερ γιαγιά» του Ημιμαραθωνίου έχασε το σπίτι της από τον σεισμό
Ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν το σπίτι τους από τον σεισμό που έπληξε το Αρκαλοχώρι είναι και η «σούπερ γιαγιά» που πρωταγωνιστούσε στο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο
Διαβάστε το στο tanea.grΡίκα Διαλυνά: Εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι της από τον σεισμό στην Κρήτη – «Είπα, ήρθε το τέλος μου»
Με τρεμάμενη φωνή που δύσκολα βγαίνει από τα χείλη της και κομπιάζοντας πολλές φορές, χωρίς να έχει διώξει τον τρόμο που την έχει στοιχειώσει τα τελευταία 24ωρα, η Ρίκα Διαλυνά, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου, περιγράφει αποκλειστικά στην «Espresso» όσα έζησε με τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που εξαφάνισε το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡίκα Διαλυνά: Εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι της στην Κρήτη από τον σεισμό, Είπα, ήρθε το τέλος μου
Για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στην Κρήτη με τον σεισμό των 5,8 ρίχτερ μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» η Ρίκα Διαλυνά. H Ρίκα Διαλυνά, που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρίκα Διαλυνά: Εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι της στην Κρήτη από τον σεισμό, Είπα, ήρθε το τέλος μου
Διαβάστε το στο spoilersΗ «σούπερ γιαγιά» του Ημιμαραθωνίου έχασε το σπίτι της από τον σεισμό
Ο καταστροφικός σεισμός άφησε τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου χωρίς σπίτι. Οι κάτοικοι του χωριού, ανάμεσά τους και πολλοί ηλικιωμένοι, έχουν περάσει τα δύο τελευταία βράδια σε σκηνές, σε δύσκολες συνθήκες. Ανάμεσα στους σεισμόπληκτους είναι και η «σούπερ γιαγιά» του Ημιμαραθωνίου. Είχε πρωταγωνιστήσει σε σποτ προώθησης του Ημιμαραθωνίου, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Τώρα, όπως […]
Διαβάστε το στο dete.gr