Λουτσέσκου: «Αν υπήρχε θέμα, δεν θα επέστρεφα στον ΠΑΟΚ»

22:18 - 28/09/2021

Λουτσέσκου: «Αν υπήρχε θέμα, δεν θα επέστρεφα στον ΠΑΟΚ» 28/09/2021 Σε διαδικτυακή εκπομπή των οπαδών του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για την επιστροφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Αν υπήρχε θέμα με τη διοίκηση, δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ!», «μιλάω και ζητάω διαρκώς ενότητα», ήταν μερικές από τις ατάκες του Ρουμάνου τεχνικού. «Το λέω συνέχεια δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στην Ελλάδα, στην Ευρώπη με τέτοια ατμόσφαιρα όπως στην Τούμπα και στην Θεσσαλονίκη. Η διαδρομή από το Μακεδονία Παλλάς μέχρι το γήπεδο είναι φανταστική την ημέρα του αγώνα, είναι πραγματικά απίστευτο το ότι μπορείς να δεις οικογένειες με παιδιά, απλούς ανθρώπους να

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Σέβομαι τον Γκαρσία αλλά εγώ έγραψα ιστορία στον ΠΑΟΚ»

Ατάκες για όλους και για όλα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ραδιοφωνική συζήτηση με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μαρία Καλτσίδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

«Λουτσέσκου ο… Βενγκέρ του ΠΑΟΚ»

Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Επίσης, μίλησε για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και αποκάλυψε το πως ήρθε ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:  «Είδα το τελευταίο παιχνίδι στα προκριματικά του Conference League, τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν τα έχω δει. Εμαθα τα αποτελέσματα […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)