Εξώδικο-«φωτιά» Τσοχατζόπουλου στην κόρη του: «Θέλω να μου τα πεις όλα» (Photos)
21:55 - 19/12/2019
Πολιτική
Εξώδικο-«φωτιά» προς την κόρη του, Αρετή, από το οποίο ανακύπτουν πολλά ερωτήματα, έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και εμπλεκόμενος σε υποθέσεις εξοπλιστικών, όπως σημειώνει το ereportaz.gr, αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από το «ελάχιστο», όπως το χαρακτηρίζει, βοήθημα το οποίο του έδινε η κόρη του προκειμένου να συντηρείται, βρίσκονται πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως εμπλέκονται σε έκνομες πράξεις!
«Θέλω να σε προστατεύσω», είναι το μήνυμα που στέλνει ο Τσοχατζόπουλος μέσω του δικαστικού εγγράφου, το οποίο αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως μια ενδοοικογενειακή διαμάχη,
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξώδικο - φωτιά Τσοχατζόπουλου στην κόρη του: Θέλω να μου τα πεις όλα
Εξώδικο-«φωτιά» προς την κόρη του, Αρετή, από το οποίο ανακύπτουν πολλά ερωτήματα, έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και εμπλεκόμενος σε υποθέσεις εξοπλιστικών, όπως σημειώνει το ereportaz.gr, αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από το «ελάχιστο», όπως το χαρακτηρίζει, βοήθημα το οποίο
Διαβάστε το στο madata.grΕξώδικο-«φωτιά» Τσοχατζόπουλου στην κόρη του: «Θέλω να μου τα πεις όλα» (Photos)
Εξώδικο-«φωτιά» προς την κόρη του, Αρετή, από το οποίο ανακύπτουν πολλά ερωτήματα, έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και εμπλεκόμενος σε υποθέσεις εξοπλιστικών, όπως σημειώνει το ereportaz.gr, αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από το «ελάχιστο», όπως το χαρακτηρίζει, βοήθημα το οποίο του έδινε η κόρη του προκειμένου να συντηρείται, βρίσκονται πρόσωπα τα […]
The post Εξώδικο-«φωτιά» Τσοχατζόπουλου στην κόρη του: «Θέλω να μου τα πεις όλα» (Photos) appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grΕξώδικο-«φωτιά» Τσοχατζόπουλου στην κόρη του
Εξώδικο-«φωτιά» προς την κόρη του, Αρετή, από το οποίο ανακύπτουν πολλά ερωτήματα, έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και εμπλεκόμενος σε υποθέσεις εξοπλιστικών, όπως σημειώνει το ereportaz.gr, αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από το «ελάχιστο», όπως το χαρακτηρίζει, βοήθημα το οποίο του έδινε η κόρη του προκειμένου να συντηρείται, βρίσκονται πρόσωπα τα […]
The post Εξώδικο-«φωτιά» Τσοχατζόπουλου στην κόρη του appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr