Παράσχος: «Σήμερα αυτοκτονήσαμε, θα διορθώσουμε πολλά πράγματα»

21:56 - 27/09/2021

Παράσχος: «Σήμερα αυτοκτονήσαμε, θα διορθώσουμε πολλά πράγματα» 27/09/2021 Αποφασισμένος να κάνει πολλές αγωνιστικές διορθώσεις στον Ατρόμητο δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την ήττα. «Είμαι δεμένος με τον Ατρόμητο, με επιτυχίες. Δεν σταματώ στο σκορ το σημερινό, θα διορθώσουμε πολλά πράγματα. Αυτοκτονήσαμε σήμερα, με γκολ που δεν τα περίμενε κανείς! Η ομάδα αυτή θα βρει το δρόμο της και τα πατήματά της. Ομαδικά λάθη, δεν είναι δυνατόν να σηκώνεις το χέρι! Λάθη από έμπειρους παίκτες. Έζησα πιο δύσκολες καταστάσεις σε άλλες ομάδες και σε αυτή την ομάδα όλα είναι λυμένα και θα τα καταφέρουμε», ανέφερε και σχολίασε στη συνέχε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε σήμερα…»

Απογοητευμένος από την ήττα από τον Άρη στην επιστροφή του στον πάγκο του Ατρόμητου ήταν ο Γιώργος Παράσχος, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού μετά το παιχνίδι. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι δεμένος με τον Ατρόμητο, με επιτυχίες. Δεν σταματώ στο σκορ το σημερινό, θα διορθώσουμε πολλά πράγματα. Αυτοκτονήσαμε σήμερα, […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)