Χριστίνα Ορφανίδου: «Με εκβίαζε με το ροζ βίντεο ο πρώην σύντροφος μου»
13:26 - 27/09/2021
Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε την Δευτέρα η Χριστίνα Ορφανίδου που γνωρίσαμε τηλεοπτικά την περσινή χρονιά μέσα από τη […]
The post Χριστίνα Ορφανίδου: «Με εκβίαζε με το ροζ βίντεο ο πρώην σύντροφος μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Ορφανίδου – Ο πρώην μου έστειλε βίντεο από προσωπικές στιγμές στον σύντροφό μου
Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Σοφία Ορφανίδου, αποκαλύπτει στη «Super Katerina» τον εκβιασμό που της έκανε πρώην σύντροφός της αλλά και το βίντεο που της άλλαξε τη ζωή.
Διαβάστε το στο in.grΧριστίνα Ορφανίδου: «Με εκβίαζε με το ροζ βίντεο ο πρώην μου – Το έστειλε στον τότε σύντροφό μου για να μας χωρίσει»
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε την Δευτέρα η Χριστίνα Ορφανίδου, η πρώην παίκτρια του Big Brother. Η μελαχρινή μίλησε από καρδιάς για τον εκβιασμό που υπέστη από πρώην σύντροφο της για βίντεο με προσωπικές τους στιγμές από την ερωτική τους ζωή. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε πως «ήταν μια σχέση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧριστίνα Ορφανίδου – Big Brother: «Με εκβίαζε ο πρώην σύντροφός μου με ροζ βίντεο»
Η Χριστίνα Ορφανίδου, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του Big Brother στον ΣΚΑΪ, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εκβιασμό που δεχόταν από πρώην σύντροφό της με ροζ βίντεό τους. Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Big Brother εξομολογήθηκε πως «ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει […]
Διαβάστε το στο irafina.grBig Brother – Χριστίνα Ορφανίδου: Με εκβίαζε με το ροζ ο πρώην σύντροφός μου
Δημοσιεύθηκε: 27 Σεπτεμβρίου 2021 14:45 Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε την Δευτέρα η Χριστίνα Ορφανίδου που γνωρίσαμε τηλεοπτικά την περσινή χρονιά μέσα από τη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother – Χριστίνα Ορφανίδου: Με εκβίαζε με το ροζ ο πρώην σύντροφός μου
Διαβάστε το στο spoilersΧριστίνα Ορφανίδου: Ο πρώην μου έστειλε το ροζ βίντεο στον νέο μου σύντροφο για να μας χωρίσει (vid)
Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η πρώην παίκτρια του Big Brother για τον εκβιασμό που υπέστη από τον πρώην σύντροφο της. Στην εκπομπή Super Katerina του Alpha, βρέθηκε σήμερα…
Διαβάστε το στο politik.grΧριστίνα Ορφανίδου: «Ο πρώην μου έστειλε βίντεο με ερωτικές μας στιγμές στον σύντροφό μου»
«Ήταν μία σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια. Συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή, όμως, ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή, ανακάλυψα ότι ο σύντροφός μου ασχολείται με πράγματα, τα οποία δεν εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου, και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας, αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί […]
Διαβάστε το στο dete.grΧριστίνα Ορφανίδου: Με εκβίαζε ο πρώην σύντροφος μου με ροζ βίντεο
Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε την Δευτέρα η Χριστίνα Ορφανίδου που γνωρίσαμε τηλεοπτικά την περσινή χρονιά μέσα από τη συμμετοχή στο Big Brother. Η εκρηκτική μελαχρινή μίλησε από καρδιάς για τον εκβιασμό που υπέστη από πρώην σύντροφο της για βίντεο με προσωπικές τους στιγμές από την ερωτική τους ζωή. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, […]
The post Χριστίνα Ορφανίδου: Με εκβίαζε ο πρώην σύντροφος μου με ροζ βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr