Βασίλης Καρράς: «Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι»
13:08 - 27/09/2021
Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο Βασίλης Καρράς το πρωί της Δευτέρας στον Alpha. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε […]
The post Βασίλης Καρράς: «Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Καρράς: «Δεν πάω κριτής σε σόου, δεν θα πουλήσω όνειρα σε νέους που δεν θα βρουν το δρόμο τους»
Ο Βασίλης Καρράς σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου και στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του “J2US”, μίλησε για τον χώρο της μουσικής, τα talent show, για τα μελλοντικά του σχέδια και τη φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη. Αναφερόμενος στη φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη, […]
The post Βασίλης Καρράς: «Δεν πάω κριτής σε σόου, δεν θα πουλήσω όνειρα σε νέους που δεν θα βρουν το δρόμο τους» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΒασίλης Καρράς: Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι
Δημοσιεύθηκε: 27 Σεπτεμβρίου 2021 15:00 Αρχική > Showbiz > Βασίλης Καρράς: «Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι» Συνέντευξη στην Κατερίνα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Καρράς: Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι
Διαβάστε το στο spoilersΒασίλης Καρράς: "Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι"
"Ακόμα μου γίνονται προτάσεις για να βρεθώ σε κριτική επιτροπή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr