Κωνσταντίνα Κούνεβα: Δεν έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα
00:14 - 27/09/2021
Η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ξύπνησε οδυνηρές μνήμες και στην Κωνσταντίνα Κούνεβα που είχε ανάλογο περιστατικό το 2008. Η επίθεση δέχτηκε η Ιωάννα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κωνσταντίνα Κούνεβα: Δεν έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Κούνεβα: «Δεν έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα»
Η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ξύπνησε οδυνηρές μνήμες και στην Κωνσταντίνα Κούνεβα που είχε ανάλογο περιστατικό το 2008. Η επίθεση δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς η ίδια ακόμη και σήμερα προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της. Οι μνήμες ξύπνησαν επίσης και για ένα άλλο παρόμοιο παρελθόν που σόκαρε επίσης της […]
The post Κωνσταντίνα Κούνεβα: «Δεν έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.gr