Καρεμπέ: "Δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά την Ρεάλ"

09:33 - 10/10/2019

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς να αφήσει πίσω το σοβαρό πρόβλημα υγείας του καθώς και στην πρόκληση του Ζιντάν να οδηγήσει ξανά την Ρεάλ στην κορυφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρεμπέ: “Δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν”

Ο Κριστιάν Καρεμπέ υπογράμμισε πως δεν ήταν εύκολη η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύει στις δυνατότητες του Γάλλου τεχνικού. Παράλληλα, ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και στη συμμετοχή του στο φιλικό των παλαιμάχων της “Βασίλισσας” της Ευρώπης με τους αντίστοιχους της Μπολόνια, με αφορμή τη συμπλήρωση 110 ετών από την ίδρυση της ιταλικής ομάδας.  Αρχικά, ο Καρεμπέ δήλωσε: “Έχω παίξει στην Serie A, έχω πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από το ιταλικό ποδόσφαιρο και απόψε ήρθαμε για να γιορτάσουμε την επέτειο της Μπολόνια. Υπάρχει συγκίνηση γιατί έχω παίξει και δίπλα στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην Σαμπντόρι

Διαβάστε το στο novasports.gr

Καρεμπέ: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά την Ρεάλ»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε τόσο για την δεύτερη θητεία του πρώην συμπαίκτη του στην «Βασίλισσα», Ζινεντίν Ζιντάν, όσο και για την Μπολόνια για την οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Καρεμπέ: «Δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να επιστρέψει στη Ρεάλ»

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα μίλησε ο Γάλλος, ενώ αναφέρθηκε και στον τεχνικό της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)