Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

17:46 - 26/09/2021

Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ […] The post Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

Στην κάμερα του Alpha  μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και σε όσα είπε για εκείνον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού σημείωσε […] The post Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Σοκάρει η Ιωάννα Πηλιχού: Mε τον Φιλιππίδη πήγαινα σπίτι μου κλαίγοντας

«Δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη – Δεν γλίτωσε κανένας, κάθε βράδυ σπίτι μου έκλαιγα

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και στις δικές δηλώσεις για το ελληνικό #metoo

Διαβάστε το στο in.gr

Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα

Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για την εμπειρία της που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή τα όσα είπε για τον ηθοποιό η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Ιωάννα Πηλιχού. Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μας έθαβε, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

Η Ιωάννα Πηλιχού με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» που ξεκινάει σε λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα – Δεν γλίτωσε κανένας μας (vid)

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς και σε όσα είπε για εκείνον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Πηλιχού: «Μόνο αγάπη δεν βιώσαμε από τον Φιλιππίδη. Πήγαινα κάθε βράδυ σπίτι μου και έκλαιγα»

Καλύτερα δε γίνεται: Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ιωάννα Πηλιχού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην…

Διαβάστε το στο queen.gr

Ιωάννα Πηλιχού: «Μόνο αγάπη δεν βιώσαμε από τον Φιλιππίδη. Πήγαινα κάθε βράδυ σπίτι μου και έκλαιγα»

Καλύτερα δε γίνεται: Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ιωάννα Πηλιχού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δέχθηκα bullying - Κάθε βράδυ γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

Η Ιωάννα Πηλιχού σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και στην συμπεριφορά του προς εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας κα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Πηλιχού για Φιλιππίδη – Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα

Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η όμορφη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πηλιχού για Φιλιππίδη – Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης με έκανε και έκλαιγα» – Νέες καταγγελίες

Νέες καταγγελίες από την Ιωάννα Πηλιχού σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, για τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: Κάθε βράδυ σπίτι μου έκλαιγα

Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: Περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του και σχολίασε τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

Η ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα» «Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον», ανέφερε η ηθοποιός Στην κάμερα του Alpha  μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κώστας Φραγκολιάς για Ουγγαρέζο: «Δεν το έχουμε λύσει μεταξύ μας, μείναμε εκεί»

Άγιος έρωτας: Ο Μαρκόπουλος ζητά από Χλόη και Πέτρο να παντρευτούν

Συγκινεί η Ελένη Καστάνη για την Καίτη Κωνσταντίνου: «Κάποια στιγμή θα συναντηθούμε Καιτούλα μου, Καίτεν μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πριν προσβάλλεις, θα ήταν θεμιτό να ‘σαι σίγουρος γι’ αυτό που λες»

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό στα 14 της: «Ακούστηκε κανονικά, ήταν σαν ψαλμωδία αυτό το πράγμα»

Πέτρος Ξεκούκης: «Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, σταμάτησε ο αέρας και μπόρεσα να σηκώσω τα χέρια ψηλά»