Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»
17:46 - 26/09/2021
Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ […]
The post Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»
Στην κάμερα του Alpha μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και σε όσα είπε για εκείνον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού σημείωσε […]
The post Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΣοκάρει η Ιωάννα Πηλιχού: Mε τον Φιλιππίδη πήγαινα σπίτι μου κλαίγοντας
«Δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΙωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη – Δεν γλίτωσε κανένας, κάθε βράδυ σπίτι μου έκλαιγα
Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και στις δικές δηλώσεις για το ελληνικό #metoo
Διαβάστε το στο in.grΙωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα
Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για την εμπειρία της που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή τα όσα είπε για τον ηθοποιό η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Ιωάννα Πηλιχού. Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μας έθαβε, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»
Η Ιωάννα Πηλιχού με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» που ξεκινάει σε λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα – Δεν γλίτωσε κανένας μας (vid)
Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς και σε όσα είπε για εκείνον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Πηλιχού: «Μόνο αγάπη δεν βιώσαμε από τον Φιλιππίδη. Πήγαινα κάθε βράδυ σπίτι μου και έκλαιγα»
Καλύτερα δε γίνεται: Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ιωάννα Πηλιχού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην…
Διαβάστε το στο queen.grΙωάννα Πηλιχού: «Μόνο αγάπη δεν βιώσαμε από τον Φιλιππίδη. Πήγαινα κάθε βράδυ σπίτι μου και έκλαιγα»
Καλύτερα δε γίνεται: Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ιωάννα Πηλιχού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΙωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δέχθηκα bullying - Κάθε βράδυ γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»
Η Ιωάννα Πηλιχού σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και στην συμπεριφορά του προς εκείνη.
Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί.
Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας κα
Διαβάστε το στο pronews.grΠηλιχού για Φιλιππίδη – Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα
Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η όμορφη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πηλιχού για Φιλιππίδη – Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα
Διαβάστε το στο spoilersΙωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης με έκανε και έκλαιγα» – Νέες καταγγελίες
Νέες καταγγελίες από την Ιωάννα Πηλιχού σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, για τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΙωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: Κάθε βράδυ σπίτι μου έκλαιγα
Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: Περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του και σχολίασε τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»
Η ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της
Διαβάστε το στο ekriti.grΙωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»
Ιωάννα Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα» «Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον», ανέφερε η ηθοποιός Στην κάμερα του Alpha μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr