Στο νοσοκομείο ο Γκορμπατσόφ
17:27 - 19/12/2019
ΚΟΣΜΟΣ
Ξανά στο νοσοκομείο έχει μπει ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. «Είναι αλήθεια» είπε ο ίδιος σε τηλεφωνική του συνομιλία με δημοσιογράφο του Sputnik.
Στις αρχές του καλοκαιριού, ο 88χρονος πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης δήλωσε ότι είχε υποβληθεί σε εκτεταμένη θεραπεία που τον κράτησε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Καθόλη τη διάρκεια ασχολήθηκε με τη συγγραφή του βιβλίου του.
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ νοσηλεύτηκε σήμερα ξανά στο νοσοκομείο με πνευμονία, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφο του Sputnik. Είχαν προηγηθεί πληροφορίες περί νοσηλείας του, που αρχικά δεν επιβεβαίωνε η υπηρεσία Τύπου του Ιδρύματος Γκορμπατσόφ.
«Είναι αλήθεια, νοσηλεύομαι, αλλά η κατάσταση της υγε
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο νοσοκομείο ο 88χρονος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο 88χρονος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πνευμονία.
The post Στο νοσοκομείο ο 88χρονος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτο νοσοκομείο ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ
Ο τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανακοίνωσε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο με πνευμονία. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN . «Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες ακόμη θα...
The post Στο νοσοκομείο ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΡωσία: Στο νοσοκομείο ο Γκορμπατσόφ
Στο νοσοκομείο με πνευμονία εισήχθη ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο ίδιος ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN. «Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες ακόμη θα είμαι υπό παρακολούθηση», ανέφερε ακόμα […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣτο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο»
The post Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΠολύ δύσκολες ώρες! Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ…
Ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο ίδιος ο κύριος Γκορμπατσόφ, μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN . «Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες ακόμη θα είμαι υπό παρακολούθηση» […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΡωσία: Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ
Ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανακοίνωσε ο ίδιος ότι μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονία.
Διαβάστε το στο Cnn.grΣτο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο ίδιος ο κύριος Γκορμπατσόφ, μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία«Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΡωσία: Στο νοσοκομείο με πνευμονία εισήχθη ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ
Ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της
Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ
Γκορμπατσόφ εισήχθη στο νοσοκομείο με...
Διαβάστε το στο ekriti.gr