Στο νοσοκομείο ο Γκορμπατσόφ

17:27 - 19/12/2019

ΚΟΣΜΟΣ  Ξανά στο νοσοκομείο έχει μπει ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. «Είναι αλήθεια» είπε ο ίδιος σε τηλεφωνική του συνομιλία με δημοσιογράφο του Sputnik. Στις αρχές του καλοκαιριού, ο 88χρονος πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης δήλωσε ότι είχε υποβληθεί σε εκτεταμένη θεραπεία που τον κράτησε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Καθόλη τη διάρκεια ασχολήθηκε με τη συγγραφή του βιβλίου του. Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ νοσηλεύτηκε σήμερα ξανά στο νοσοκομείο με πνευμονία, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφο του Sputnik. Είχαν προηγηθεί πληροφορίες περί νοσηλείας του, που αρχικά δεν επιβεβαίωνε η υπηρεσία Τύπου του Ιδρύματος Γκορμπατσόφ. «Είναι αλήθεια, νοσηλεύομαι, αλλά η κατάσταση της υγε

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρωσία: Στο νοσοκομείο με πενυμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στο νοσοκομείο ο 88χρονος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο 88χρονος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πνευμονία.  The post Στο νοσοκομείο ο 88χρονος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο νοσοκομείο ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Ο τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανακοίνωσε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο με πνευμονία. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN . «Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες ακόμη θα... The post Στο νοσοκομείο ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ρωσία: Στο νοσοκομείο ο Γκορμπατσόφ

Στο νοσοκομείο με πνευμονία εισήχθη ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.  «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο ίδιος ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN. «Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες ακόμη θα είμαι υπό παρακολούθηση», ανέφερε ακόμα […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο» The post Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Πολύ δύσκολες ώρες! Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ…

Ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο ίδιος ο κύριος Γκορμπατσόφ, μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN . «Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες ακόμη θα είμαι υπό παρακολούθηση» […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ρωσία: Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανακοίνωσε ο ίδιος ότι μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Διαβάστε το στο news.gr

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο ίδιος ο κύριος Γκορμπατσόφ, μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία«Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ρωσία: Στο νοσοκομείο με πνευμονία εισήχθη ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ εισήχθη στο νοσοκομείο με...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)