Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα»

08:08 - 25/09/2021

Για τα ριάλιτι, τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και το lifestyle απάντησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο […] The post Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;»

«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #metoo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor. Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο Γιάννης Ζουγανέλης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης τα λέει έξω από τα δόντια για το lifestyle και τα ριάλιτι. Για τα ριάλιτι, τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και το lifestyle απάντησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου. «Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξέσπασε ο Ζουγανέλης – Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τ@@@α

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Συγκεκριμένα μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για τα ριάλιτι, τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασε ο Ζουγανέλης – Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τ@@@α

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα»

Τα λέει έξω από τα δόντια για το lifestyle και τα ριάλιτι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»