Γιώργος Παράσχος: Έδωσε κατάθεση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, μετά την καταγγελία-σοκ

14:30 - 24/09/2021

Σάλος προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παράσχος για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού To άρθρο Γιώργος Παράσχος: Έδωσε κατάθεση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, μετά την καταγγελία-σοκ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παράσχος: Έδωσε κατάθεση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Σάλος προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός πριν λίγες ημέρες

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε κατάθεση για το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος και τόνισε ότι έδωσε για τα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο κάποιος προσπάθησε να του το πουλήσει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. «Περίμενα ότι θα προκληθεί κάτι τέτοιο αλλά δεν το έκανα επιτηδευμένα γιατί ήθελα να παιχτεί το πρόσωπό μου στις τηλεοράσεις. Το άκουσα κι αυτό και στενοχωρήθηκα πολύ. Είναι ο λόγος που δεν μίλησα σε άλλους δημοσιογράφους», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος. Ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Επειδή γράφτηκαν πάρα πολλά κακώς κείμενα, πήγα στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων και έκανα την κατάθεσή μου. Τους είπα ότι είμαι στη διάθεσή τους ό,τι ώρα με χρειαστούν. Ήθελα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Παράσχος: Έδωσε κατάθεση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος αποκάλυψε ότι έδωσε κατάθεση για […] The post Γιώργος Παράσχος: Έδωσε κατάθεση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Γιώργος Παράσχος κατέθεσε για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που κατήγγειλε

Ο Γιώργος Παράσχος αποκαλύπτει οτι έδωσε κατάθεση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»