Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου (Βίντεο)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα
Αποκάλυψε αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓωγώ Γαρυφάλλου: «Νταλίκα έπεσε στη μητέρα μου και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα»
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα επαγγελματικά της, αλλά και το σοβαρό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα
Στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάννα Κοχλατζή μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου το πρωινό της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην μητέρα της. Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Γαρυφάλλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πήγαινε τον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει και έτσι όπως γύριζε έπεσε μια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα
«Πήγαινε στον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει»
Διαβάστε το στο news.grΓωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα!
«Πήγαινε στον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει» Για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε η μητέρα της μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου. Η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε στην κάμερα του Happy Day: «πήγαινε στον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει και έτσι όπως γύριζε έπεσε μια νταλίκα επάνω της και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓωγώ Γαρυφάλλου – Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου
Η Γωγώ Γαρυφάλλου μιλώντας σtoν Alpha για το τροχαίο που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της μητέρας της: «Πήγαινε τον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γωγώ Γαρυφάλλου – Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου
Διαβάστε το στο spoilersΣυγκλονίζει γνωστή παρουσιάστρια – «Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου» (vid)
Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Διαβάστε το στο to10.gr