Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου (Βίντεο)

09:42 - 24/09/2021

Συγκλονίζει η Γωγώ Γαρυφάλλου για το τροχαίο που συνέβη στην μητέρας της, και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα

Αποκάλυψε αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Νταλίκα έπεσε στη μητέρα μου και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα επαγγελματικά της, αλλά και το σοβαρό...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα

Στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάννα Κοχλατζή μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου το πρωινό της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην μητέρα της. Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Γαρυφάλλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πήγαινε τον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει και έτσι όπως γύριζε έπεσε μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Πήγαινε στον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει»

Διαβάστε το στο news.gr

Γωγώ Γαρυφάλλου: Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα!

«Πήγαινε στον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει» Για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε η μητέρα της μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου. Η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε στην κάμερα του Happy Day: «πήγαινε στον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον έχουμε χάσει και έτσι όπως γύριζε έπεσε μια νταλίκα επάνω της και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γωγώ Γαρυφάλλου – Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μιλώντας σtoν Alpha για το τροχαίο που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της μητέρας της: «Πήγαινε τον μπαμπά στο νεκροταφείο γιατί τον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γωγώ Γαρυφάλλου – Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου

Διαβάστε το στο spoilers

Γαρυφάλλου: Χτύπησε νταλίκα τη μητέρα της και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα

Σοκαριστικό

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Συγκλονίζει γνωστή παρουσιάστρια – «Έπεσε νταλίκα πάνω στη μητέρα μου» (vid)

Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ατάκα "φωτιά" Γεωργιάδη προς... ΠΑΣΟΚ: "Σας συμπαθώ, αλλά για να ξανασυγκυβερνήσουμε πρέπει να σοβαρευτείτε"

Μαρία Καβογιάννη: Αποκαλύπτει ότι έχει διάσπαση προσοχής - Η δήλωση για την ηλικία της

"Πενήντα χρόνια ΝΔ και ΟΝΝΕΔ: Μια διαδροµή που έγινε δική µας", άρθρο του Νίκου Παπουτσή

Σε εξέλιξη η ακρόαση του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Κομισιόν

Η άγνωστη κόντρα Κυρανάκη με Σμυρλή και Παπαμιμίκο για την προεδρία της νεολαίας του ΕΛΚ, η παρέμβαση του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και η συμβολή Παπασταύρου

Γιάννης Αϊβάζης: Η ατάκα που του ξέφυγε για την Μαρία Κορινθίου - “Εραστές ήμασταν και είμαστε”