Αλίκη Κατσαβού – «Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε χρηματικά ποσά»
07:56 - 24/09/2021
Η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθάρισε τι ισχύει τελικά σχετικά με όλα όσα έχουν ακουστεί για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε καταθέσεις, ούτε διαθήκη
Τι είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε χρήματα ούτε διαθήκη, ούτε καταθέσεις»
Η Αλίκη Κατσαβού έκανε αποκαλύψεις και για την πολυσυζητημένη διαθήκη του Κώστα Βουτσά. Η γνωριμία σου με τον Κώστα Βουτσά, σε άλλαξε σαν άνθρωπο; «Η συνάντηση μου με τον Κώστα ήταν μοιραία, με την έννοια ότι εγώ είχα ανάγκη ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα συντρόφου. Είχα ανάγκη ακριβώς αυτόν τον άνθρωπο για να δυναμώσω εσωτερικά. Γι’ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε καταθέσεις, ούτε διαθήκη»
Γύρω από την πολυσυζητημένη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, έκανε αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα η Αλίκη Κατσαβού.
Διαβάστε το στο queen.grΑλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε καταθέσεις, ούτε διαθήκη»
Γύρω από την πολυσυζητημένη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, έκανε αποκαλύψεις…
Διαβάστε το στο onsports.grΑλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε καταθέσεις, ούτε διαθήκη»
Γύρω από την πολυσυζητημένη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, έκανε αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα η Αλίκη Κατσαβού.
Διαβάστε το στο astrology.grΑλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε καταθέσεις, ούτε διαθήκη»
Γύρω από την πολυσυζητημένη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, έκανε αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα η Αλίκη Κατσαβού. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με όλα όσα έχουν ακουστεί για τη διαθήκη του ηθοποιού. Η γνωριμία σου με τον Κώστα Βουτσά, σε άλλαξε σαν άνθρωπο; «Η συνάντηση μου με τον Κώστα ήταν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε καταθέσεις, ούτε διαθήκη»
Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε καταθέσεις, ούτε διαθήκη» Τι είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή Για τη ζωή της μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά μίλησε η Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός όπως είπε σε συνέντευξή της έχει ρίξει όλο της το βάρος στο μονάκριβο γιο της. Επίσης έκανε αποκαλύψεις […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr