Ρόδος – Πρώην σύντροφος 40χρονου: «Πέρυσι θα σκότωνε εμένα, θα ήμουν εγώ στη θέση της Δώρας»

21:40 - 23/09/2021

«Μένω στα 300 μέτρα, εκεί στο Ροδίνι που έγινε το συμβάν, μου λέει. Άκουσα να μιλούν για λευκό αυτοκίνητο και καραμπίνα, κι αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Κώστα», δηλώνει πρώην σύντροφος του 40χρονου που την Τετάρτη δολοφόνησε τη Δώρα, προτού αυτοκτονήσει ο ίδιος, στη Ρόδο. Η 39χρονη διατηρούσε σχέση με τον εν λόγω άνδρα πέρυσι, για τέσσερις μήνες, σε ένα δεσμό που περιγράφεται ως «μαρτύριο», κατά δηλώσεις της ίδιας, στη rodiaki.gr. Ερωτηθείσα γιατί το μυαλό της πήγε κατ’ευθείαν στο θύτη της χθεσινής γυναικοκτονίας, και μετέπειτα αυτόχειρα, η ίδια εξομολογείται στο τοπικό Μέσο του νησιού: «Γιατί είχα δει την καραμπίνα, ήξερα ότι έχει λευκό αυτοκίνητο κι όσο περνούσαν τα λεπτά και μάθ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόδος – Γυναικοκτονία: Πρώην σύντροφος 40χρονου – «Πέρυσι θα σκότωνε εμένα, θα ήμουν εγώ στη θέση της Δώρας»

Ρόδος – Γυναικοκτονία: «Μένω στα 300 μέτρα, εκεί στο Ροδίνι που έγινε το συμβάν, μου λέει. Άκουσα να μιλούν για λευκό αυτοκίνητο και καραμπίνα, κι αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Κώστα», δηλώνει πρώην σύντροφος του 40χρονου που την Τετάρτη δολοφόνησε τη Δώρα, προτού αυτοκτονήσει ο ίδιος, στη Ρόδο. Η... The post Ρόδος – Γυναικοκτονία: Πρώην σύντροφος 40χρονου – «Πέρυσι θα σκότωνε εμένα, θα ήμουν εγώ στη θέση της Δώρας» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024