Η Σμαράγδα Καλημούκου εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της – «Ήταν ξαφνικό, άλλαξε η ζωή μου»

17:34 - 23/09/2021

«Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή», λέει η Σμαράγδα Καλημούκου. Η Δέσποινα Καμπούρη με την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Σμαράγδα Καλημούκου, η οποία μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της. «Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο ... Περισσότερα To άρθρο Η Σμαράγδα Καλημούκου εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της – «Ήταν ξαφνικό, άλλαξε η ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νόνη Δούνια: «Έχω αλλάξει πολύ το καθημερινό μου πρόγραμμα από τότε που μπήκα στην εμμηνόπαυση»

Γρίπη: Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα στα κρούσματα της Ευρώπης – Αυξάνεται η διασπορά της γρίπης τύπου Β

Τη χρήση των καταθέσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων για επενδύσεις στην άμυνα προτείνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Αίθρα Λυκουρέζου για τα ναρκωτικά στην πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα»

Καιρός – Τσατραφύλλιας: Πτώση της θερμοκρασία έως 25 βαθμούς από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, σε «θερμικό σοκ» η χώρα

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης για το τροχαίο που τον «σημάδεψε»: Σκαρφαλώσαμε και φτάσαμε στον δρόμο