Η Σμαράγδα Καλημούκου εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της – «Ήταν ξαφνικό, άλλαξε η ζωή μου»

17:34 - 23/09/2021

«Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή», λέει η Σμαράγδα Καλημούκου. Η Δέσποινα Καμπούρη με την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Σμαράγδα Καλημούκου, η οποία μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της. «Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο ... Περισσότερα To άρθρο Η Σμαράγδα Καλημούκου εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της – «Ήταν ξαφνικό, άλλαξε η ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Γιάννης Κυριαζής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ρίψεων της Λευκωσίας

Μάνδρα: Κάλεσμα των οικογενειών των 25 θυμάτων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο την Τρίτη

Μαρίνα Σάττι: «Δεν ξέρω πως γίνεται να ξεστομίζονται κάποια πράγματα με τόση ευκολία στα social media»

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτονόητη η παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη την οποία ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή της υπουργοποίησής του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Η αγάπη σας είναι το καλύτερο φάρμακο»

Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν: Οριστική διακοπή στο παιχνίδι μετά από τα σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες