Φιλίτσα Καλογεράκου: «Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο»

15:40 - 23/09/2021

Στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την επίθεση […] The post Φιλίτσα Καλογεράκου: «Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Επειδή δεν δέχτηκα την λεκτική βία, υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στον χώρο»

Η επίθεση από 13χρονη Ρομά, η λεκτική βία που δεν δέχτηκε και της έκλεισε πόρτες και οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Φιλίτσα Καλογεράκου: Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη η Φιλίτσα Καλογεράκου η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά και τη φήμη που έχει στο χώρο. «Ήταν μεσημέρι, πήγαινα βόλτα το σκύλο μου και μου επιτέθηκε νεαρή ρομά, 13 χρονών, για να με κλέψει. Με χτύπησε στο κεφάλι, αλλά την κράτησα και πήγαμε στην αστυνομία. Είχε 20 προσαγωγές στο ενεργητικό της», είπε αρχικά η Φιλίτσα Καλογεράκου για την επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα. Η ηθοποιός πρόσθεσε στην συνέχεια πως: «Μετά από κάποιο διάστημα δεν ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω τηλεόραση. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και θέλω να ξανακάνω.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο»

«Μου επιτέθηκε για να με ληστέψει, με χτύπησε στο κεφάλι. Είχε 20 προσαγωγές στο ενεργητικό της», λέει η Φιλίτσα Καλογεράκου. Στην εκπομπή «Love it» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα, το metoo, αλλά και τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Ήταν μεσημέρι, πήγαινα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φιλίτσα Καλογεράκου: Επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία και την κατάχρηση εξουσίας υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο

Δημοσιεύθηκε: 23 Σεπτεμβρίου 2021 15:52 Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα, το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φιλίτσα Καλογεράκου: Επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία και την κατάχρηση εξουσίας υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο

Διαβάστε το στο spoilers

Φιλίτσα Καλογεράκου: Yπάρχει φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο. Mου βρίζουν το σπίτι, τη μάνα, τα θεία

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από 13χρονη Ρομά και στην απουσία της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φιλίτσα Καλογεράκου: Yπάρχει φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο. Mου βρίζουν το σπίτι, τη μάνα, τα θεία

Διαβάστε το στο spoilers

Φιλίτσα Καλογεράκου: "Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο"

"Μετά από κάποιο διάστημα δεν ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω τηλεόραση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»