“Κόλαφος” ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου

14:36 - 19/12/2019

Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε ανοιχτά για όλα […] The post “Κόλαφος” ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κόλαφος» ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου (βίντεο)

«Εσείς πιστεύετε ότι μια καριέρα 40 χρόνων η Άντζελα Δημητρίου την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές; Επειδή έγινε ένας τσακωμός στην προηγούμενή της συνεργασία, πιστεύετε ότι αυτό γίνεται συνέχεια;»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Χολίδης: Τι είπε για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου

Ο Χρήστος Χολίδης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και μίλησε για τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου. The post Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Χολίδης: Τι είπε για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρήστος Χολίδης: «Χείμαρρος» για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου!

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε έξω από τα δόντια για τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου. The post Χρήστος Χολίδης: «Χείμαρρος» για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Χείμαρρος» ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν… χείμαρρος. “Τα μαγαζιά που δουλεύουμε δεν είναι δικά μας, αν ο άλλος θέλει να το κλείσει, το κλείνει. Ο τρόπος που έγινε ήταν άσχημος. Λυπάμαι πάρα πολύ που ο κόσμος έμεινες χωρίς δουλειά τέτοιες μέρες, αλλά δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν έκανα λάθος. Δεν έφτιαξα κάπου, έκανα ό,τι μου ζητήθηκε, ήμουν επαγγελματίας από το Α ως το Ω και δεν είναι στο χέρι μου να ανοίξω ένα μαγαζί που δεν είναι δικό μου. Η απόφαση ήταν του επιχειρηματία. Εγώ ενημερώθηκα μέσω του μαέστρου και με πείραξε πάρα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Χείμαρρος» ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου (Video)

Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν… χείμαρρος. “Τα μαγαζιά που δουλεύουμε δεν είναι δικά μας, αν ο άλλος θέλει να το κλείσει, το κλείνει. Ο τρόπος που έγινε […] The post «Χείμαρρος» ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου (Video) appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

“Κόλαφος” ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου

Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν… χείμαρρος! “Τα μαγαζιά που δουλεύουμε δεν είναι δικά μας, αν ο άλλος θέλει να το κλείσει, το κλείνει. Ο τρόπος που έγινε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Eξηγεί τι πραγματικά συνέβη.

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»