“Κόλαφος” ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου
14:36 - 19/12/2019
Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε ανοιχτά για όλα […]
The post “Κόλαφος” ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Κόλαφος» ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου (βίντεο)
«Εσείς πιστεύετε ότι μια καριέρα 40 χρόνων η Άντζελα Δημητρίου την έχτισε με κλωτσιές και με μπουνιές; Επειδή έγινε ένας τσακωμός στην προηγούμενή της συνεργασία, πιστεύετε ότι αυτό γίνεται συνέχεια;»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑποκαλυπτικός ο Χρήστος Χολίδης: Τι είπε για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου
Ο Χρήστος Χολίδης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και μίλησε για τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου.
The post Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Χολίδης: Τι είπε για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρήστος Χολίδης: «Χείμαρρος» για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου!
Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε έξω από τα δόντια για τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου.
The post Χρήστος Χολίδης: «Χείμαρρος» για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου! appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.gr«Χείμαρρος» ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν… χείμαρρος.
“Τα μαγαζιά που δουλεύουμε δεν είναι δικά μας, αν ο άλλος θέλει να το κλείσει, το κλείνει. Ο τρόπος που έγινε ήταν άσχημος. Λυπάμαι πάρα πολύ που ο κόσμος έμεινες χωρίς δουλειά τέτοιες μέρες, αλλά δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν έκανα λάθος. Δεν έφτιαξα κάπου, έκανα ό,τι μου ζητήθηκε, ήμουν επαγγελματίας από το Α ως το Ω και δεν είναι στο χέρι μου να ανοίξω ένα μαγαζί που δεν είναι δικό μου. Η απόφαση ήταν του επιχειρηματία. Εγώ ενημερώθηκα μέσω του μαέστρου και με πείραξε πάρα
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Χείμαρρος» ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου (Video)
Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν… χείμαρρος. “Τα μαγαζιά που δουλεύουμε δεν είναι δικά μας, αν ο άλλος θέλει να το κλείσει, το κλείνει. Ο τρόπος που έγινε […]
The post «Χείμαρρος» ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου (Video) appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr“Κόλαφος” ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου
Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του μουσικού σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν… χείμαρρος! “Τα μαγαζιά που δουλεύουμε δεν είναι δικά μας, αν ο άλλος θέλει να το κλείσει, το κλείνει. Ο τρόπος που έγινε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr“Κόλαφος” ο Χρήστος Χολίδης για την ακύρωση της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου
Eξηγεί τι πραγματικά συνέβη.
Διαβάστε το στο ekriti.gr