Σμαράγδα Καλημούκου: «Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή»

13:06 - 23/09/2021

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Σμαράγδα Καλημούκου, τη γνωστή και ως «Λίζα» από το σίριαλ «Λατρεμένοι μου […] The post Σμαράγδα Καλημούκου: «Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σμαράγδα Καλημούκου – «Η απώλεια της μητέρας μου μού άλλαξε όλη τη ζωή»

Η Σμαράγδα Καλημούκου μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη! αναφερόμενη μεταξύ άλλλων και στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της:

Διαβάστε το στο in.gr

Σμαράγδα Καλημούκου: Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν. Δεν είναι η δουλειά μου η υποκριτική, είμαι δασκάλα χορού», είπε η Σμαράγδα Καλημούκου στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega. Όσον αφορά το πώς βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Mega, η Σμαράγδα Καλημούκου ξήγησε πως η ευκαιρία της δόθηκε αφού οι άνθρωποι της σειράς την είχαν δει στο «So you think you can dance» και της ζήτησαν να περάσει από casting. Η Σμαράγδα Καλημούκου αναφέρθηκε και στις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν η μητέρα της έφυγε από τη ζωή. «Δυστυχώς έχασα τη μαμά μου, και αυτό μου άλλαξε τη ζωή. Η μαμά μου ήταν για εμένα τα πάντα. Μετά από αυτό ωρίμασα α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σμαράγδα Καλημούκου για την απώλεια της μητέρας της: «Δωρίσαμε τα όργανά της – Κάποιοι άλλοι πήραν ζωή»

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Σμαράγδα Καλημούκου, τη γνωστή και ως «Λίζα» από το σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες», η οποία μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της. «Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν. Δεν είναι η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σμαράγδα Καλημούκου: "Δωρίσαμε τα όργανα της μαμάς μου, κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή"

"Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε