Αννίτα Ναθαναήλ: “Θα μπορούσε στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι οι κόρες μου”
10:46 - 23/09/2021
Τον “φύλακα – άγγελο” της Ιωάννας Παλιοσπύρου, την Αννίτα Ναθαναήλ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super
To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: “Θα μπορούσε στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι οι κόρες μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αννίτα Ναθαναήλ για Ιώαννα Παλιοσπύρου – «Θα μπορούσαν να είναι οι κόρες μου στη θέση της»
Είναι γνωστό ότι η γνωστή επιχειρηματία έχει εξελιχθεί σε «φύλακα - άγγελο» της Ιωάννας μετά τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι
Διαβάστε το στο in.grΡαγίζει καρδιές η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας να ήταν τα παιδιά μου»
«Υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα έχει "λυγίσει". Έχει κάνει πολλή δουλειά για να στέκεται ψύχραιμη. Η μητέρα της την ξαναγέννησε»,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕπίθεση με βιτριόλι – Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας να είναι οι κόρες μου»
Την Αννίτα Ναθανάηλ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, όπου μίλησε τόσο για την ψυχολογία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όσο και για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο γυναίκες. «“Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα νιώθει άσχημα προς την κατηγορούμενη. Υπάρχουν τα ξεσπάσματα, υπάρχουν κρίσεις. Έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά η Ιωάννα για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛύγισε η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να ήταν τα παιδιά μου»
Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για την σχέση της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και εξήγησε πώς ήρθαν πιο κοντά, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι. Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα η...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Λύγισε η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να ήταν τα παιδιά μου»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΡαγίζει καρδιές η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας να ήταν τα παιδιά μου»
«Υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα έχει “λυγίσει”. Έχει κάνει πολλή δουλειά για να στέκεται ψύχραιμη. Η μητέρα της την ξαναγέννησε», αποκαλύπτει η Αννίτα Ναθαναήλ, που περιγράφει τις δυσκολίες που βίωσε και συνεχίζει να βιώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι. Η Αννίτα Ναθαναήλ, μίλησε κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, για την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα: Η μαμά της την γέννησε 2η φορά. Στη θέση της θα μπορούσαν να ‘ναι οι κόρες μου
Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι από τον αρχή του Γολγοθά της η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα: Η μαμά της την γέννησε 2η φορά. Στη θέση της θα μπορούσαν να ‘ναι οι κόρες μου
Διαβάστε το στο spoilersΑννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα μπορούσαν στη θέση της να είναι τα παιδιά μου»
Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεσή της μετά την επίθεση με το βιτριόλι μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Έχοντας βρεθεί στο πλευρό της όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες, η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για την ψυχολογία της νεαρής κοπέλας και για το πως αναπτύχθηκε αυτή η γνωριμία […]
The post Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα μπορούσαν στη θέση της να είναι τα παιδιά μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr