Τάσος Δουβίκας: Δεύτερο γκολ σε τέσσερις ημέρες για τον Έλληνα διεθνή με την Ουτρέχτη

23:06 - 22/09/2021

Πήρε… φόρα ο Τάσος Δουβίκας στην Ολλανδία. Βρήκε και πάλι δίχτυα ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, στην εκτός έδρας νίκη της Ουτρέχτης επί της Ναϊμέγκεν (3-0). Με τον Τάσο Δουβίκα να σκοράρει, η Ουτρέχτη πέρασε άνετα από την έδρα της Ναϊμέγκεν με 3-0, σε ματς για την 6η αγωνιστική της Eredivisie. Ο Τάσος Δουβίκας έπαιξε για ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Δουβίκας: Δεύτερο γκολ σε τέσσερις ημέρες για τον Έλληνα διεθνή με την Ουτρέχτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ανάλυση Skynews: Γιατί η 1.000ή ημέρα πολέμου στην Ουκρανία είναι η πιο κρίσιμη – Προειδοποιεί πρώην σύμβουλος του Πούτιν

Ο Νίκος Ρωμανός έφτασε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο