Ορέστης Τσανγκ: «Ο κύκλος του Survivor έχει κλείσει για μένα»

19:08 - 22/09/2021

«Δεν θα πήγαινα στο All Star Survivor», λέει ο Ορέστης Τσανγκ. Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Ορέστης Τσανγκ για τα επαγγελματικά του, ενώ παράλληλα δήλωσε πως το κεφάλαιο Survivor έχει κλείσει για τον ίδιο. «Προσωπικά, αυτή τη στιγμή έχω πάρα πολλή δουλειά και νομίζω ότι αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα», είπε αρχικά ... Περισσότερα To άρθρο Ορέστης Τσανγκ: «Ο κύκλος του Survivor έχει κλείσει για μένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Ο κύκλος της Μουρμούρας έχει κλείσει για μένα»

Για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά και γενικά για την τηλεόραση απάντησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Όταν, όμως, της […] The post Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Ο κύκλος της Μουρμούρας έχει κλείσει για μένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καίτη Γκρέυ: Η διαθήκη και οι τρεις «μνηστήρες» της περιουσίας που είχε αποκτήσει η τραγουδίστρια

Ναταλία Γερμανού για τις σχέσεις και τους συντρόφους της: «Δεν ήμουν σε όλους πιστή»

Πιερία: Δεν αποκλείεται ο 58χρονος να θάφτηκε ζωντανός – Σήμερα απολογείται η 34χρονη σύντροφός του

Φάρμακα υψηλού κόστους: Στα φαρμακεία της γειτονιάς σε λιγότερο από 2 μήνες – Οι 3 επιλογές για τους ασθενείς

Ευγενία Νιάρχου: Εικόνες από το ταξίδι που έκανε στην Ινδία και την εντυπωσίασε

Φωτιά στις τιμές φυσικού αερίου: Η ΕΕ εξετάζει προσωρινό ανώτατο όριο