Φανή Δρακοπούλου: «Όταν πέθανε ο Παντελής Παντελίδης υπήρχε μια περίεργη αύρα στο μαγαζί»

13:28 - 22/09/2021

Για την οικογένειά της, αλλά και τον Παντελή Παντελίδη μίλησε η Φανή Δρακοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Ποιος […] The post Φανή Δρακοπούλου: «Όταν πέθανε ο Παντελής Παντελίδης υπήρχε μια περίεργη αύρα στο μαγαζί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φανή Δρακοπούλου για τον Παντελή Παντελίδη: «Όταν πέθανε υπήρχε μια περίεργη αύρα στο μαγαζί»

«Ο Παντελίδης λείπει και πάντα θα λείπει», λέει η Φανή Δρακοπούλου. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” η Φανή Δρακοπούλου μίλησε για την οικογένειά της και τον Παντελή Παντελίδη. «Ήθελα πάρα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια και όταν χτύπησαν τα καμπανάκια και ήρθα στην ηλικία της ωρίμανσης, το έκανα. Τον σύζυγό μου τον ... Περισσότερα To άρθρο Η Φανή Δρακοπούλου για τον Παντελή Παντελίδη: «Όταν πέθανε υπήρχε μια περίεργη αύρα στο μαγαζί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Όταν πέθανε ο Παντελίδης στο μαγαζί υπήρχε περίεργη αύρα»

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» παραχώρησε η Φανή Δρακοπούλου, η οποία μίλησε για την οικογένεια της και τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. «Ήθελα πάρα πολύ να…

Διαβάστε το στο politik.gr

Φανή Δρακοπούλου: "Όταν πέθανε ο Παντελής Παντελίδης υπήρχε μια περίεργη αύρα στο μαγαζί"

"Είχε αλλάξει τη νύχτα και τη διασκέδαση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»