Δανάη Μπάρκα: Παρ’ ολίγον φωτιά στο καμαρίνι της – Με τα εσώρουχα στους διαδρόμους του Mega η παρουσιάστρια

13:26 - 22/09/2021

Με αφορμή το πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια της Νικόλ Ρίτσι, που λίγο έλειψε να To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Παρ’ ολίγον φωτιά στο καμαρίνι της – Με τα εσώρουχα στους διαδρόμους του Mega η παρουσιάστρια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Παρ’ ολίγον να πιάσει φωτιά στο καμαρίνι της. Τι συνέβη;

Με τα εσώρουχα στους διαδρόμους του Mega η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δανάη Μπάρκα: Παρ’ ολίγον φωτιά στο καμαρίνι της – Με τα εσώρουχα έτρεχε πανικόβλητη στους διαδρόμους του Mega «Εγώ, εγώ» (vid)

«Το πρωί πήγαμε να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο εδώ γιατί πήρα το λιβανιστήρι μου και πήγα να λιβανίσω. Επειδή στο Mega έχουμε αισθητήρες, όταν το ανάβω βγαίνω πάντα προς τα έξω, σήμερα έκατσα λίγο παραπάνω. Ο καπνός από το λιβανιστήρι πήγε στον αισθητήρα, άρχισαν να βαράνε συναγερμοί παντού. Άρχισαν να κατεβαίνουν άνθρωποι και εγώ βγήκα έξω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δανάη Μπάρκα: Ξεσήκωσε το Mega - Ετρεχε και φώναζε με τα εσώρουχα στους διαδρόμους του καναλιού

Η Δανάη Μπάρκα εξήγησε τι συνέβη στην εκπομπή της στο Mega

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»