Έξαλλη παίκτρια του Big Brother με Ανχελίτα – Πέτσα: Το κάνουν 2-3 φορές τη μέρα, δίπλα μου

11:06 - 22/09/2021

Ασυγκράτητο το ζευγάρι μέσα στο σπίτι, δεν σταματά τις αγκαλιές και φιλιά Ασυγκράτητοι είναι η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και ψάχνει να βρει μέρη όπου η κάμερα δεν έχει πλήρη πρόσβαση. Τρεις παίκτες του Big Brother συζητούσαν για τα καμώματα της […] The post Έξαλλη παίκτρια του Big Brother με Ανχελίτα – Πέτσα: Το κάνουν 2-3 φορές τη μέρα, δίπλα μου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother 2: Παίκτρια «καρφώνει» Π.Πέτσα και Ανχελίτα - «Το κάνουν 2-3 φορές τη μέρα, δίπλα μου» (βίντεο)

Η παίκτρια του Big Brother, Σαμάνθα, «κάρφωσε» on camera πως Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα κάνουν σεξ 3 φορές τη μέρα... δίπλα της! «Αυτό το τίποτα άλλο γίνεται ενώ κοιμάμαι δίπλα μου. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; Τουλάχιστον 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα» είπε φανερά εκνευρισμένη η Σαμάνθα ενώ τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσε και ο Κωστής, μπροστά στα μάτια της εμβρόντητης Μαίρης που δεν φανταζόταν ότι τα πράγματα είχαν… προχωρήσει τόσο πολύ! Οι ερωτικές στιγμές του ζευγαριού, ωστόσο, φαίνεται ότι έχουν ενοχλήσει και τον Στιβ εκτός από τη Σαμάνθα. Παναγιώτης και Ανχελίτα αποφάσισαν ένα πρωί να τον ξυπνήσουν επειδή φιλιόντουσαν δυνατά και ο Στιβ άρχισε να τους πετάει π

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή