Συγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου: «Η μητέρα μου πνίγηκε, από τότε δεν μπαίνω στη θάλασσα»
11:00 - 22/09/2021
Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και τον Αλέξανδρο Ρούτα, όπου αποκάλυψε […]
The post Συγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου: «Η μητέρα μου πνίγηκε, από τότε δεν μπαίνω στη θάλασσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει ο Κώστας Αρζόγλου με την αποκάλυψή του: «Η μητέρα μου πνίγηκε και από τότε δεν ξαναμπήκα στη θάλασσα» (vid)
“Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω καταφέρει να μην με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου. Έγινε ένα διδακτορικό στο πανεπιστήμιο με τίτλο “Από τον Σκαρίμπα στον Μπέκετ”», δήλωσε ο Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας για την εμπειρία του στην τηλεόραση, ενώ αναφερόμενος στη θεατρική του σταδιοδρομία είπε: «Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί ο Κώστας Αρζόγλου με την αποκάλυψή του: “Η μητέρα μου πνίγηκε και από τότε δεν ξαναμπήκα στη θάλασσα”
Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” και τον
To άρθρο Συγκινεί ο Κώστας Αρζόγλου με την αποκάλυψή του: “Η μητέρα μου πνίγηκε και από τότε δεν ξαναμπήκα στη θάλασσα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου: Η μητέρα μου πνίγηκε, από τότε δεν μπαίνω στη θάλασσα
«Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε»
Διαβάστε το στο news.grΚώστας Αρζόγλου: «Η μητέρα μου πνίγηκε, από τότε δεν μπαίνω στη θάλασσα»
«Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για να φύγω», λέει ο Κώστας Αρζόγλου. Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και τον Αλέξανδρο Ρούτα, όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. «Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr