Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για τις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου
08:10 - 22/09/2021
Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες που έκανε δημόσια ο Γιώργος Παράσχος στο “Love it” έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα, […]
The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για τις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που κατήγγειλε ο Γιώργος Παράσχος
«Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στις καταγγελίες του Παράσχου για το ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού
Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στις καταγγελίες που έκανε δημόσια ο Γιώργος Παράσχος στο «Love it» όπου αποκάλυψε πως τον προσέγγισε συνάδελφός...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά στις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου για τα ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, μίλησε στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως έχει ακούσει και ο ίδιος ότι ίσως συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη να κυκλοφορεί τις τελευταίες δυο τρεις μέρες, αλλά εμένα δεν με έχει προσεγγίσει κανείς να βγάλω ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην αστυνομία. Γενικά, […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr