Γιώργος Παράσχος: «Συνάδελφος μού πρότεινε να αγοράσω χαρτί εμβολιασμού με 300 ευρώ»

15:16 - 21/09/2021

Στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος προχώρησε σε μια απίθανη αποκάλυψη. […] The post Γιώργος Παράσχος: «Συνάδελφος μού πρότεινε να αγοράσω χαρτί εμβολιασμού με 300 ευρώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παράσχος: Συνάδελφος μου πρότεινε να βγάλω πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για 300 ευρώ

Την προσωπική του εμπειρία αναφορικά με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό μοιράστηκε ο ηθοποιός, Γιώργος Παράσχος. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ, τον πλησίασε συνάδελφός του και του πρότεινε να βγάλει πλαστό πιστοποιητικό έναντι των 300 ευρώ. «Είχαμε μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο» είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.  «Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου, για να κάνω 300 ευρώ κατάθεση. Ό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βόμβα από τον Παράσχο – Συνάδελφος μού πρότεινε να αγοράσω χαρτί εμβολιασμού με 300 ευρώ

Στην εκπομπή «Love it»έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος προχώρησε σε μια απίθανη αποκάλυψη. Όπως είπε, συνάδελφος ηθοποιός τού πρότεινε να αγοράσει χαρτί εμβολιασμού... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βόμβα από τον Παράσχο – Συνάδελφος μού πρότεινε να αγοράσω χαρτί εμβολιασμού με 300 ευρώ

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Παράσχος: "Συνάδελφος μου πρότεινε να αγοράσω χαρτί εμβολιασμού με 300 ευρώ"

"Του είπα ότι χτύπησες λάθος πόρτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε