Big Brother – Παναγιώτης Πέτσας: Ο πατέρας του καμαρώνει για τα πλάνα στο μπάνιο

14:42 - 21/09/2021

Όσο ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα αναστατώνουν τους συγκατοίκους τους στο Big Brother, το θέμα της σχέσης τους απασχολεί […] The post Big Brother – Παναγιώτης Πέτσας: Ο πατέρας του καμαρώνει για τα πλάνα στο μπάνιο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα καμαρώνει για τα πλάνα του γιου του στη μπανιέρα

Ο Παναγιώτης Πέτσας είναι αναμφίβολα ένας από τους παίκτες του φετινού Big Brother που έχουν καταφέρει To άρθρο Big Brother: Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα καμαρώνει για τα πλάνα του γιου του στη μπανιέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Big Brother – Πατέρας Παναγιώτη Πέτσα: Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τις σκηνές στο μπάνιο

Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα, ο κ. Βασίλης, βγήκε και μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον γιο του και την παρουσία του στο σπίτι του Big Brother.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother – Πατέρας Παναγιώτη Πέτσα: Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τις σκηνές στο μπάνιο

Διαβάστε το στο spoilers

Big Brother Στηβ Μιλάτος – Παναγιώτης Πέτσας : Δείτε πόσο καλά γνωριζόντουσαν πριν μπουν στο παιχνίδι

Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του Big Brother να ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Ο Στηβ Μιλάτος και ο Παναγιώτης Πέτσας ομως δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother Στηβ Μιλάτος – Παναγιώτης Πέτσας : Δείτε πόσο καλά γνωριζόντουσαν πριν μπουν στο παιχνίδι

Διαβάστε το στο spoilers

Big Brother Στηβ Μιλάτος – Παναγιώτης Πέτσας : Δείτε πόσο καλά γνωριζόντουσαν πριν μπουν στο παιχνίδι (video)

Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του Big Brother να ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Ο Στηβ Μιλάτος και ο Παναγιώτης Πέτσας ομως δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς. Δείτε πόσο καλά γνωριζόντουσαν στο video. Sportime Greece για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Big Brother – Πατέρας Παναγιώτη Πέτσα: «Καμάρωνα τον γιο μου μόλις είδα τις σκηνές στο μπάνιο»

Big Brother – Πατέρας Παναγιώτη Πέτσα: «Καμάρωνα τον γιο μου μόλις είδα τις σκηνές στο μπάνιο» Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα, ο κ. Βασίλης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον γιο του και την παρουσία του στο σπίτι του «Big Brother». Παράλληλα σχολίασε τη σχέση του γιου του με την Ανχελίτα και τα καυτά στιγμιότυπα που χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό μέσα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»