Νίκος Αναδιώτης: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι»

13:14 - 21/09/2021

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του που μοιράζεται μεταξύ Αιγίου […] The post Νίκος Αναδιώτης: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αναδιώτης – «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι»

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε για τη ζωή του που μοιράζεται μεταξύ Αιγίου και Αθήνας, τις τηλεοπτικές του συνεργασίες και την σχέση του με τον Θεό.

Διαβάστε το στο in.gr

Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η ηλικία και η φωτογραφία με τη μαμά της

Μαμά και κόρη γιόρτασαν την ημέρα με φαγητό και θέα από θάλασσα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γενέθλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η ηλικία και η φωτογραφία με τη μαμά της

Μαμά και κόρη γιόρτασαν την ημέρα με φαγητό και θέα από θάλασσα.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ν.Αναδιώτης: «Έχω κάνει επαγγελματικά λάθη - Με την Κ.Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι»

Ο Νίκος Αναδιώτης, μίλησε το πρωί της Τρίτης, στην κάμερα της εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη!». Αρχικά αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια: «Φέτος δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποια τηλεοπτική πρόταση και σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το πτυχίο της γυμναστικής ακαδημίας στο Αίγιο». «Έχω κάνει επαγγελματικά λάθη. Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα», πρόσθεσε. Σχετικά με την παλαιότερη συμμετοχή του στο «Σπίτι Μου, Σπιτάκι μου», γνωστοποίησε: «Η συνεργασία μου με την εκπομπή “Σπίτι Μου, Σπιτάκι μου” ήταν δύσκολη, αλλά την δυσκόλευα κι εγώ με τη σειρά μου. Είχε περάσει από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εκπομπή “Σπίτι Μου, Σπιτάκι μου”, αλλά ήθελα να τηρήσω την συμφωνία μας». Μάλιστα, για την

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νίκος Αναδιώτης: Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του που μοιράζεται μεταξύ Αιγίου και Αθήνας, τις τηλεοπτικές του συνεργασίες... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Αναδιώτης: Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε