Ζακ Κωστόπουλος: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του
12:38 - 21/09/2021
Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook απευθύνεται στον γιο της, Ζακ Κωστόπουλο, που δολοφονήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, δεχόμενος χτυπήματα έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και ενώ μέχρι σήμερα, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς για τον θάνατό του. «Παιδί μου, ομόρφυνες τον κόσμο με τα λόγια σου, την καλοσύνη και τη συμπόνια σου, την ευγενική σου ψυχή και την αγάπη σου. Και τρία χρόνια λείπεις κι άφησες ανοιχτές πληγές και τη μαγεία σου να πλανάται στον αέρα και να ψάχνει κάπου να φωλιάσει. Η χρυσόσκονη που σκόρπισες φεύγοντας, ταξιδεύει στην ατμόσφαιρα και είναι σαν να μας κλείνεις το μάτι και να λες “Εδώ είμαι, οι πράξεις μου, τα λόγια μου, τα γραπτά μου είναι εδώ. Συνεχίστε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζακ Κωστόπουλος: Σπαρακτικό κείμενο της μητέρας του για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του
Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (21.09.2021) από την ημέρα που ο Ζακ Κωστόπουλος έπεφτε νεκρός έξω από ένα κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια. Από τότε μέχρι σήμερα, η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου είναι ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία, αφού η δίκη για τα όσα έγιναν και καταγράφηκαν από κινητά εκείνο το μεσημέρι στην οδό Γλάδστωνος, δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Ζακ Κωστόπουλος: Σπαρακτικό κείμενο της μητέρας του για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΖακ Κωστόπουλος: «Τα χείλη σου στάζουν κόκκινο αίμα», συγκινεί το μήνυμα της μητέρας του 3 χρόνια μετά τη δολοφονία
Η δίκη για τον θάνατό του δεν έχει ξεκινήσει μέχρι σήμερα. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, ένας μεσίτης και τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν και κλώτσησαν μέχρι θανάτου τον 33χρονο ακτιβιστή.
Διαβάστε το στο thebest.grΖακ Κωστόπουλος: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του – Χωρίς δικαίωση 3 χρόνια μετά την δολοφονία
Η ανάρτηση της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου ραγίζει καρδιές.
Διαβάστε το στο topontiki.grΖακ Κωστόπουλος: Πορείες μνήμης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του (Photos)
Κάλεσμα από οργανώσεις και συλλογικότητες
Διαβάστε το στο topontiki.grΖακ Κωστόπουλος: Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του - Κλειστοί δρόμοι [Εικόνες]
"Στις 20 Οκτώβρη θα είμαστε όλα εκεί. Η Zackie ζει τσακίστε τους ναζί" το κεντρικό σύνθημα της πορείας στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΖακ Κωστόπουλος: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του
Lamianow.gr
Ζακ Κωστόπουλος: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του
Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook απευθύνεται στον γιο της, Ζακ Κωστόπουλο, που δολοφονήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, δεχόμενος χτυπήματα έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και ενώ μέχρι σήμερα, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς για τον θάνατό του.
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΖακ Κωστόπουλος: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του
Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook απευθύνεται στον γιο της, Ζακ Κωστόπουλο, που δολοφονήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, δεχόμενος χτυπήματα έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και ενώ μέχρι σήμερα, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς για τον θάνατό του. «Παιδί μου, ομόρφυνες τον κόσμο με τα λόγια σου, την καλοσύνη και τη συμπόνια σου, την ευγενική […]
Διαβάστε το στο irafina.gr