Έξω φρενών η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου on camera! Τι συνέβη; (Video & Photos)

12:00 - 19/12/2019

Μπουρλότο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έγινε έξαλλη με ερώτηση ρεπόρτερ! Ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε! Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για το κόψιμο της σειράς του Alpha, Κρατάς Μυστικό και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έγινε έξω φρενών! Συγκεκριμένα τόνισε: «Αφήστε με γιατί έχω νεύρα με τον Alpha. Η ιστορία […] The post Έξω φρενών η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου on camera! Τι συνέβη; (Video & Photos) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξω φρενών η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον Alpha – Τι συνέβη;

Στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Chicago συνέλαβε η κάμερα του Πρωινού της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός, που αυτή τη χρονιά πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά “Κρατάς μυστικό”, δε δίστασε να εκφράσει τον εκνευρισμό και την έντονη δυσαρέσκεια της για τους χειρισμούς του καναλιού. Πιο συγκεκριμένα, μόλις δημοσιογράφος του OPEN θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό για τις εξελίξεις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιατί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει νεύρα με τον Alpha;

Η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους το βράδυ της Τετάρτης: : «Αφήστε με γιατί έχω νεύρα με τον Alpha, ήταν να γίνουν παραπάνω επεισόδια στη σειρά ‘’Κρατάς Μυστικό’’». Δείτε όσα είπε η ηθοποιός, αλλά και όσα ανέφερε στη συνέχεια η ομάδα του Πρω1νού.  

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι