Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πολάκη – Κούλογλου: «Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook»

11:20 - 21/09/2021

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, με φόντο όσα είπε ο τελευταίος περί «ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ». «Από τη λογοδιάρροια στο Facebook είμαι εμβολιασμένος, καταλαβαίνετε τι λέω» είπε ο κ. Κούλογου, με νόημα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, αναφερόμενος προφανώς στην ανάρτηση του κ. Πολάκη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πολάκη – Κούλογλου: «Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook»

Lamianow.gr Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πολάκη – Κούλογλου: «Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook» Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, με φόντο όσα είπε ο τελευταίος περί «ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ». «Από τη λογοδιάρροια στο Facebook είμαι εμβολιασμένος, καταλαβαίνετε τι λέω» είπε ο κ. Κούλογου, με νόημα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, αναφερόμενος προφανώς στην ανάρτηση του κ. Πολάκη σε βάρος […] Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πολάκη – Κούλογλου: «Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους