Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πολάκη – Κούλογλου: «Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook»
11:20 - 21/09/2021
Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, με φόντο όσα είπε ο τελευταίος περί «ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ». «Από τη λογοδιάρροια στο Facebook είμαι εμβολιασμένος, καταλαβαίνετε τι λέω» είπε ο κ. Κούλογου, με νόημα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, αναφερόμενος προφανώς στην ανάρτηση του κ. Πολάκη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πολάκη – Κούλογλου: «Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook»
Lamianow.gr
Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, με φόντο όσα είπε ο τελευταίος περί «ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ». «Από τη λογοδιάρροια στο Facebook είμαι εμβολιασμένος, καταλαβαίνετε τι λέω» είπε ο κ. Κούλογου, με νόημα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, αναφερόμενος προφανώς στην ανάρτηση του κ. Πολάκη σε βάρος […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr