Σ.Κούλογλου: «Ο κύριος Πολάκης είναι καλός αλλά για να κάνει εκστρατεία άλλων κομμάτων»

09:58 - 21/09/2021

Συνέχεια στην εσωκομματική κόντρα με τον Παύλο Πολάκη έδωσε ο Στέλιος Κούλογλου το βράδυ της Δευτέρας. Ο κ.Κούλογλου μιλώντας στην εκπομπή «Brainstorming» του Action24 και τον Σταμάτη Ζαχαρό απάντησε στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος του… πρότεινε μέσω των social media να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Συγκεκριμένα ο κ.Κούλογλου είπε «Ο κύριος Πολάκης είναι καλός αλλά για να κάνει εκστρατεία άλλων κομμάτων. Για παράδειγμα τον κύριο Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο ευρωβουλευτή σε σταυρούς και με ρεκόρ για τη ΝΔ. Κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο, πέρασε τον Μεϊμαράκη στις τελευταίες ευρωεκλογές. Ο κ.Πολάκης κάνει καλές προεκλογικές καμπάνιες». «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην αντεπίθεση ο Κούλογλου: Ο Πολάκης είναι καλός για να κάνει προεκλογική εκστρατεία, αλλά των άλλων κομμάτων

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα»

Διαβάστε το στο news.gr

Στέλιος Κούλογλου: Ο Πολάκης κάνει προεκλογική εκστρατεία των άλλων κομμάτων (vid)

Το «καρφί» του Κούλογλου στον Πολάκη: Βοήθησε τον Κυμπουρόπουλο να εκλεγεί με χιλιάδες σταυρούς «Eγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου.…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις