Επιμένει ο Κούλογλου: Μητσοτάκης-Τσίπρας ήρθαν ισοπαλία -Εχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ από τον Πολάκη

01:46 - 21/09/2021

«Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από τη λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος», ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Κούλογλου: «Εχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από τον Πολάκη»

Το σχόλιο του συριζαίου ευρωβουλευτή περί «ισοπαλίας» στη ΔΕΘ και αδυναμίας του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει είδηση στη συνέντευξη Τύπου προκάλεσε την αντίδραση των εμπίστων του προέδρου του κόμματος, βυθίζοντας την Κουμουνδούρου σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας The post Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Κούλογλου: «Εχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από τον Πολάκη» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ: Την Κυριακή ο Α’ γύρος εκλογής πρόεδρου , πώς και πού ψηφίζουν τα μέλη - Μεγάλο στοίχημα η συμμετοχή του κόσμου

Καιρός: Στην "κατάψυξη" η χώρα - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα πέσει στους -5, πότε θα ανέβει η θερμοκρασία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο “Greek Freak”, η γοργόνα Κλέλια και η… συμμορία της Μυκόνου - Η νέα ταινία, με πρωταγωνίστριες την Ανδριολάτου και την Τζούλια Φοξ

Τρομοκρατία: Κατέθεσα το ενοίκιο για να εξυπηρετήσω έναν φίλο μου ανέφερε ο 49χρονος φιλόλογος στις Αρχές για την γιάφκα στο Παγκράτι

Νίκος Χριστοδουλίδης: Αμοιβαία ειλικρίνεια στις ελληνοκυπριακές σχέσεις - Τι είπε για Κυπριακό και συνάντηση με Ερντογάν

Αμαλιάδα: "Θα πω την αλήθεια" - Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου