Κασναφέρης: «Ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Πανόπουλος»

11:20 - 19/12/2019

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Πανόπουλος παραμένει μεγαλομέτοχος, ενώ τάχθηκε κατά των ξένων στην ΚΕΔ.Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην διαιτητή και άλλοτε στελέχους της ακριτικής ομάδας:Για την Ξάνθη: «Μετά τη διαιτησία, η Ξάνθη είναι η πρώτη αγάπη. Οι σχέσεις μου με Πανόπουλο και Λουτσέσκου είναι πολύ δυνατές. Εγώ ξέρω πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Χρήστος Πανόπουλος. Τις προάλλες μιλούσα ποδοσφαιρικά με τον Πανόπουλο, με ρώτησε για τον Παράσχο πριν τον πάρει στην Ξάνθη. Οσο για αυτά που ακούγονται υπάρχουν επιτροπές και θα ξεκαθαρίσουν όλα. Ο Πανόπουλος έχει τη δική του πορεία, έχει μάθει να μην λειτουργεί σαν μπροστινός, δεν ση

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασναφέρης: «Ο Πανόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης»

Στο θέμα που έχει προκύψει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της…

Διαβάστε το στο onsports.gr

«Εγώ ξέρω πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Πανόπουλος»

Σε δηλώσεις του ο πρώην διαιτητής και παράγοντας του Λεβαδειακού και της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, αναφέρθηκε στο θέμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της θρακικής ΠΑΕ, στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και γενικά στη διαιτησία. Μεταξύ άλλων είπε: Για την Ξάνθη: «Μετά την διαιτησία, η Ξάνθη είναι η πρώτη αγάπη. Οι σχέσεις μου με Πανόπουλο και Λουτσέσκου […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)